Milyen levelezőprogramot használtok a Win 7-hez, és miért?
Az opera böngészőben lévőt, tökéletes. :)
Mert gyors, kényelmes, egyszerű. És nem kell külön telepítgetni mert a böngésző része.
Soha nem értettem azokat az embereket, akik levelezőprogramot használnak. Úgy hogy valaki írja már le, miért rosszabb böngészőből nézegetni a leveleket.
Bocsi, hogy nem tudtam hasznos válasszal szolgálni. :D
a negyedik válaszoló indokai miatt:
Outlook 2010
Mozilla Thunderbird. Ingyenes, gyors, megbízható. Egy csomó szolgáltatót automatikusan bekonfigurál.
Régen az Operáét használtam, de megelégeltem az egész böngészőt úgy ahogy van, minden nap összeomlott egyszer, szinte minden másik indításnál Opera kényszerített indítását írta ki. Lassú volt. Még bizonyos weblapok is szaggattak már rajta, együl a levezője hiányzik, böngészés közbe jöttek a leveleim, nem kellett másik programot megnyitni miatta.
Én Mozilla Thunderbird-t.
Mert számomra egyszerű, csak felraktam beállítottam a címeket jelszavakat és kész is volt.
Midig csak rá mek letölti a maileket...
Egyszerű használni. A többi alkalmazást nem ismerem. és ez csak az én véleményem.
Gmail webes felület, a többi mail cím is ide irányítva.
A bejövő leveleket egy notifier jelzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!