Melyik szolgáltatónál a legjobb az internet?
Mobilnetem (t-mobile) van de rosszul vagyok attól, hogy állandóan lelassul, ha elértem a maxot a csomagomban..
Nekem egy olyan szolgáltató kell, ahol bármennyit netezhetek (nagyon sok filmet, sorozatot nézek) mégse lassul a netem. Másik fontos szempont, hogy megfizethető ár legyen.) Ötletek?
írd ide,hogy nálatok melyikek az elérhetőek,
és máris tudunk neked segíteni,
-mert hiába írnánk ide,hogy DIGI !,ha arra nincs is DIGI,
miért nem ezzel kezdted ?
-a DIGI netje az egyik legszuperebb
T-Home: Már 1 éve előfizetőjük vagyok és eddig semmi panaszom nem lehet rájuk: [link]
Egyedül amivel van némi kivetnivalóm az a telefonos ügyfélszolgálatuk. A héten akartam meghosszabbítani a hűségidőt de nem tudtam mivel fél órát várakoztattak aztán meguntam és letettem a telefont majd írtam nekik a Facebookon és ott azt javasolták hogy a 1412-ön az 1-es menüpontba válasszam az önkiszolgáló ügyfélszolgálatot és kövessem az igényeimnek megfelelő utasításokat. Itt kb 10 percig csak a gombokat nyomogattam mivel mindenféle azonosítót be kellett ütni majd amikor végre sikerült azonosítaniuk akkor csak 2 opciót tudtam választani azon a bizonyos önkiszolgáló ügyfélszolgálaton: egy félórás szófosást az önkiszolgáló ügyfélszolgálat használati feltételeiről és valamilyen hangazonosításos sz@r módosítását. Magyarán több mint fél órát tököltem az önkiszolgáló ügyfélszolgálattal a nagy semmiért. Holnap bemegyek inkább az üzletükben is ott hosszabbítom meg a hűségidőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!