Milyen böngészőt használsz és miért? Melyik szerinted a legjobb? Baj ha egyszerre több böngéző is van a gépen? (esetleg lassítják egymást? )
Én az Opera 11.01-es verzióját használom. Kicsi, gyors, kevés RAM-ot zabál.
Nem baj ha több böngésző van a gépeden, tapasztalataim szerint nem okoz gondot.
Magáncélra: FF Nightly - mert van belőle 64 bites verzió.
Munkára: Chrome, illetve IE (mert egy halom régi webes alkalamzás csak IE-n megy rendesen...)
Szerintem nincs olyan, hogy "legjobb". Ki mit szokott meg.
És nem lassítják egymást.
Természetesen nem lassítják egymást, hiszen nagy valószínűséggel nincsenek egyszerre elindítva. Az én gépemen is fent van 5 böngésző, a leggyakrabban használtakból. De csak azért, hogy weblap szerkesztésnél meg tudjam nézni, legalább nagyjából egyformán jelenítik-e meg az adott oldalt. Sajnos mindig vannak különbségek, de tudomásul kell venni, hogy sokan használnak más böngészőt.
Egyébként az utóbbi időben jobbára a Chrome van nálam az első helyen, bár egy-két esetben másikhoz is nyúlok. pl. egy fórumon a Chrome nem akarja a beépített smiley-k használatát.
Köszönöm mindenkinek, úgy látom a chrom a befutó többnyire, én eddig internet explorert használtam de gondolkoztam a váltáson, tehát sokat segíettetek, ki fogom próbálni a chrome-ot
még ennyi lenne a kérdésem hogy milyen kiegészítőket/alkalmazásokat/bővítményeket érdemes hozzá letölteni? pl az internet IE-ben idegesít a sok reklm azt le lehet a chrome-ba tiltani eredményesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!