Internet beköttetésével kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Nő vagyok és tanácstalan! :-) (? )
Sziasztok!
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak, meg hogy mit hogyan kell.
Kaptam egy laptopot és szeretnék otthonra kábeles internetet.
15-25Megásra gondoltam.
De olyan sok érdekes dologba akadtam, hogy én már nem értek semmit.
Mi az az adsl? És a meztelen Adsl?
Az egyik (!) szolgáltató írta hogy ha nem rendelkezek modemmel akkor külön vennem kell (7000+futárdíj). Wtf?
Volt régen vezetékes telefonom, de ki kapcsoltattam mert felesleges volt. Viszont a vezeték meg a doboz még itt van.
Valaki írjon valami használható okosságot, mert én már elvesztem a szolgáltatók hálójában! PLS!!
Igen közben rájöttem... ;-)
Viszont ezekre a btel-es árakra rájön még 1600ft/hó a csupasz adsl miatt. :-(
Az úgy, meg már drága. :-(
Mikor kiköttettük a telefont csak a vonalat kapcsolták ki.
Ez elég vonal nélkül is a sima adsl-hez?
Bocsi, kiment a fejemből hogy van már bent kábel.
Arra sajnos nem tudok teljes biztonsággal válaszolni hogy elég-e, de ha tényleg úgy működik a csupasz ADSL ahogy kell, akkor elégnek kell lennie. Az még egy kérdés hogy a BTel saját vezetéket használ-e de abból kiindulva hogy az oldalukon külön kiemelik hogy THome, Invitel és UPC területeken szolgáltatnak, szerintem fel tudják majd használni a meglevő vezetéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!