Szeretném a netemet megosztani a tőlem légvonalban 4km-re lévő munkahelyemen néhány MAC címre! Ha veszek 2 ACCESS POINTot egyet itthonra adónak és egyet a munkahelyemre vevőnek - ami felerősíti és újra osztja a jelet, akkor működhet?
ezt az access pointot néztem ki
illetve ha nem elég erős a jel akkor
ezt az antennát
Esetleg van jobb ötlet?
mi sajnos le vagyunk tiltva a céges netről, de benti szabadidő eltöltéséhez a laptopokhoz kellene a korlátlan net a mobilnet kiváltására
a rálátás nem tiszta a légvonalba esik 1-2 társasház
a gyári infó szerint 15km; nyilván ez abszolút ideális körülmények között értendő! de a 15nek a 4 töredéke!
+ van hozzá antenna!!
esetleg más megoldás????
az acces pointokat megveheted , a hozzájuk való antenna viszont semmit sem ér, drága és gyenge , építsél 2 ilyet és nem lesz gondod :
Még kábellel is több esélyed van, mint wifivel. A wifi jel már egy falon keresztül is felére gyengül, képzeld el mi lesz vele társasházakon keresztül. Esélytelen a dolog. Keress valakit aki a munkahelyed közvetlen közelében lakik és hajlandó megosztani a netjét.
Én vagyok a legközelebbi aki hajlandó...
------------
Nekem volt wifis netem, amit a 800 méterre lévő toronyról lőttek át, irányított antennával, tiszta rálátással. Ha fújt a szél, már szakadozott, esőben meg kb. használhatatlan volt. Vegyél inkább mobilnetet.
itt mivel kaptad a jelet?
én ezért gondolkodok 2 APn + a vevő APhoz egy router kell ami újra osztja a netet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!