S. O. S! Éjszakára kihúztam a modemet és most nem akar működni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
T-Home kábeltévés internetünk van Cisco EPC3925 modemmel. Éjszakára mindig kikapcsolom viszont ma délután amikor be akartam kapcsolni már nem működött. Csak a power led világít rajta és a laptop is azt írja hogy "Nincs csatlakozás - Nem állnak rendelkezésre kapcsolatok" hiába van összedugva a modem és a laptop. Most mit csináljak? Ki kell majd fizetnem a T-Home-nak a modemet?2013. ápr. 30. 17:53
1/7 anonim válasza:
Egy modemnek/routernek az a dolga hogy egész nap reggeltől estig mennyen. Ha ki-be húzgálod az nem tesz jót neki. Elvileg ha ők szolgáltatták a modemet, akkor nekik ingyenesen kell kicserélni azt. Persze ne mond meg hogy esténként kihúzod:D Bár ez elég szégyenletes lenne ezt mondani, mert nem igaz. És hátha kicserélik. De azért még próbáld előtte felhívni őket. Lehet hogy csak épp nincs net a szolgáltatónál. Mármint szerelik vagy valami karbantartás... stb.
2/7 anonim válasza:
Miért kellene? Szólj nekik, hogy vigyék a hulladékukat ahova akarják és neked hozzanak egy újat.
Az áramtalanítás nem minősül működéssel összeegyeztethetetlennek.
3/7 anonim válasza:
Próbálj meg egy Reset-et nyomni(a modem hátulján a sarokban van a gomb).
Ha nem indul újra, be kell jelenteni a hibát a szolgáltatónál.
Miért kellene kifizetned? Egy egyszerű áramszünet is előidézhette volna, ami nem a te felelősséged!
4/7 A kérdező kommentje:
Azért húzom ki mert 1 méterre alszok a modemtől és nem örülnék neki ha éjszaka is itt szórná nekem a WiFi-t plusz elég kicsi szobába alszok és az a sok led rajta szinte bevilágítja az egészet.
2013. ápr. 30. 18:02
5/7 Komplikato válasza:
Ha Reseteli akkor pont elszállnak a beállításai és csak a supoport segítségével tudja behergelni újra. nem lehet, hogy nem várta meg amíg a modem be "bootol"?
6/7 anonim válasza:
minden normális ember éjszakánként áramtalanít. (kivéve persze a hűtő meg ilyenek.)
ha értesz hozzá, húzd ki majd vissza a modenból lévő kábeleket, lehet egyik kábel kijött (mint ma nekem a tv-nél)
7/7 A kérdező kommentje:
A reset gombra nem reagál semmit ( másfél percig nyomtam ) és nem hinném hogy 1 óra a boot idő ugyanis még mindig csak a power led világít.
2013. ápr. 30. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!