Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik hírességet fogadnád el párként vagy akár egy éjszakára, és miért?
Kaká. Hogy miért? Mert csak. :) Ő az "álompasi", és akár egy percre is szívesen a karjaim közé szorítanám. :)
24/n
Alex O' Loughlin-mert számomra ő A férfi.(azt leszámítva,h már túlságosan ki van gyúrva,de nem kellene rá annyi izom).
24N
Párként gőzöm sincs, mivel személyesen nem ismerek sztárokat, maximum celebeket.
Egy éjszakára elfogadnám Colin Farrellt, mégpedig pusztán azért, mert jól néz ki.
Hát egy éjszakára Chritian Bale és Adam Levine. Kapcsolatra nem tudom kit szeretnék, mert nem ismerek személyesen sztárokat. Fentebb is csak a külső alapján ítéltem, mert ahhoz elég lenne annyi is - ha olyan lennék, aki bele megy egyéjszakás szexbe, meg ha nem lenne pasim. :)
23/l
SP vagy F. Tomika. Vazelin nélkül pedig Sthol Buci (Bár szerintem neki most van kapcsolata)
49 F
Rachel Roxxx, mert tetszik a piercingje, meg nem mindennapi nő.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!