Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik hírességet fogadnád el párként vagy akár egy éjszakára, és miért?
Baricz Gergő? xD
Elmegy fél perc alatt aztán meg hamisan énekel neked.
Wentworth Miller
Johnny Depp
Chris Evans
Mario Cimarro
Enrique Iglesias
Amaury Nolasco
Matthew McConaughey
Marc Ruffalo
Channing Tatum
17/l
Miert? Nekem mind szimaptikus es gyonyoru tekintetuk van szamomra! :D
Sok mindenkivel elmennék XD miért ne :) ?? Helyesek és még jó érzés is lenne nekem akkor meg ? A kis személyes listám :
Ryan Reynolds <3<3<3 (ő a kis szerelmem), Matt Lanter,Chace Crawford,Travie Mccoy (valami van benne <3),Orlando Bloom, Sean Scott Williams, Sebastian Vettel,Shane West, Jesse Metcalf,Josh Duhamel,Ryan Phillippe, Chris Evans, Jared Leto, Chad Michael Murray, Justin Timberlake, Josh Henderson, Joel Madden,David Boreanaz (fiatal korában), Hugh Laurie(Houseként nagyon bejön), Ian Somerhalder, William Leavy(bár utálom a szappanopera sztráokat és az ilyen sorozatokat de ő nagyon helyes és felűlmúlja az utálatomat),Colin Farrell, talán hirtelen most ennyit :) amúgy lehet hogy sok van sőt ennél még több is de ezek úgyis csak szép álmok .
16L
Hupsz!
Ahogy az elozo irta, termeszetesen Chad Michael Murray :D, es meg kihanytam Chriss Angelt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!