Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik hírességet fogadnád el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik hírességet fogadnád el párként vagy akár egy éjszakára, és miért?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 13:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
mike posner :D
2012. jan. 10. 15:39
 22/28 anonim ***** válasza:
Egyéjszakásra Jude Law és Ian Somerhalder. Az utóbbit akár párként is. :)
2012. jan. 10. 15:44
 23/28 anonim ***** válasza:
nem tom mennyire híresség de Baricz Gergő elég lenne nekem 20L
2012. jan. 10. 19:11
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Baricz Gergő? xD

Elmegy fél perc alatt aztán meg hamisan énekel neked.

2012. jan. 13. 21:48
 25/28 anonim ***** válasza:

Wentworth Miller

Johnny Depp

Chris Evans

Mario Cimarro

Enrique Iglesias

Amaury Nolasco

Matthew McConaughey

Marc Ruffalo

Channing Tatum

17/l

Miert? Nekem mind szimaptikus es gyonyoru tekintetuk van szamomra! :D

2012. jan. 13. 22:01
 26/28 anonim ***** válasza:

Sok mindenkivel elmennék XD miért ne :) ?? Helyesek és még jó érzés is lenne nekem akkor meg ? A kis személyes listám :

Ryan Reynolds <3<3<3 (ő a kis szerelmem), Matt Lanter,Chace Crawford,Travie Mccoy (valami van benne <3),Orlando Bloom, Sean Scott Williams, Sebastian Vettel,Shane West, Jesse Metcalf,Josh Duhamel,Ryan Phillippe, Chris Evans, Jared Leto, Chad Michael Murray, Justin Timberlake, Josh Henderson, Joel Madden,David Boreanaz (fiatal korában), Hugh Laurie(Houseként nagyon bejön), Ian Somerhalder, William Leavy(bár utálom a szappanopera sztráokat és az ilyen sorozatokat de ő nagyon helyes és felűlmúlja az utálatomat),Colin Farrell, talán hirtelen most ennyit :) amúgy lehet hogy sok van sőt ennél még több is de ezek úgyis csak szép álmok .

16L

2012. jan. 13. 22:55
 27/28 anonim ***** válasza:

Hupsz!

Ahogy az elozo irta, termeszetesen Chad Michael Murray :D, es meg kihanytam Chriss Angelt! :)

2012. jan. 14. 16:58
 28/28 anonim ***** válasza:
Istenem! Kihagytam! :D :D :D
2012. jan. 14. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!