Segítsen valaki! Mi a fene történt a Chrommal?
amikor megvettem a laptopot az első telepítésnél nem volt ilyen lehetőség, hogy ketté osszam a partíciókat (egyébként most sem amikor újrahúztam)..,
amúgy sony vaio laptop és nagyon mélyen benne vannak a dolgok... nem lesz egyszerű sajnos. már a nagyon hozzáértők is ezt mondják:-((
nem
viszont elég tanulságos a történet...
ugyanis miután egy nagyon segíteni akaró ismerősom nagyon nagyon nehezen (pl nem bootol a belső meghajtóról, egyszerűen nem hajlandó beolvasni olyan lemezt amin nem hivatalos original rendszer van.., ez most halál komoly, már nagyon sokan megnézték) megformázta a winyót és sikeresen eltüntette a rejtett partíciót is amin a beépített oprendszer illetve a vaios cuccok voltak.., derült ki hogy a gépemnek az égvilágon semmi baja nem volt.., az egerem usb stickje romlott el és az küldött olyan jeleket a gépnek amitől teljesen megzakkant.. erre akkor jöttem rá amikor kaptam egy kölcsön laptopot, és amikor rádugtam a sticket ugyanazokat a tüneteket produkálta..., de addigra már késő volt.., le lett gyalúlva az egész gépem.., de az még hagyján.., azt a szívást mire felismerte a sony oldaláról lehúzott drivereket.., mert a szupi vaionak nem mindegy ám, hogy milyen sorrendben telepíted őket.., utána meg a vaios basszokat.., mert ha nem jó a sorrend akkor aztán össze vissza kavar mindent.., pl hibaüzenetek ír ki folyamatosan stb. Na de mire erre rájöttem!! a lényeg a lényeg, hogy most van egy gépem, amin van egy win7, hivatalos, és szerencsére szerial numbert is elfogadta.., működik minden, kivéve az ethetrnet vezérlő driverét nem hajlandó telepíteni..., az istennek sem.., hát most vagy még egyszer utoljára rábukik egy 26. szaki, vagy hagyom az egészet a fenébe, úgysem dugtam soha hálózati kábelt bele.., ha meg nagyon kellene akkor veszek egy usb-s ethernet vezérlőt és annyi. Nem kívánom senkinek azt a szívást, idegeskedést, probléma keresgélést, plusz az elmondás alapján legyintő "szakikat" miszerint ez nem lehet meg az nem lehet, meg olyan nincs hogy nem bootol lemezről.., meg ez egy perc csak le kell húzni a drivert.., majd ott állva a gépem fölött több órája csak a fejüket vakarják, hogy hát ilyen nincs, én még ilyet nem láttam... :-D hát de van!! van van! és a vicc az egészben, hogy a laptopomnak semmi baja nem is volt...hát ez történt.
azért osztottam meg mert tanulságos.., a világon senki nem gondolta volna, hogy elromlott egy vezeték nélküli egér usb stickje ilyen gebaszt tud művelni.. (egyébként logitech egér volt.., de már elég régi, úgyhogy azért megmaradok logitech fannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!