Segítsen valaki! Mi a fene történt a Chrommal?
Figyelt kérdés
-nem megy a sz előző oldal gomb, ha új lapot nyitok és átakarok váltani egy másikra, akkor arra mire ráklikkelek eltűnik, nem nyílik a beállítások, a könyvjelzők. , semmi. Nem tudom használni. Már töröltem, újratelepítettem (könyvjelzők maradtak) de semmi változás. Hogy lehet ezt orvosolni?2013. ápr. 27. 12:14
1/13 anonim válasza:
Futtass le online scannert. Megfertőzte valami.
2/13 anonim válasza:
Könyvjelzők között is lehet fertőzött.
3/13 A kérdező kommentje:
köszi, nézem! már futtatom, eddig nem talált semmit, de kb 15 perce 43%-król nem megy feljebb (viszont lent pörögnek a file-ok), valami nagyon nem stimmel, mert a firefoxban is furin viselkedik a gmailem.., az jutott eszembe, hogy esetleg ha befejezi a futtatást a javasolt progi, és semmi változás, akkor egy rendszer visszaállítás segíthetne szerinted?
2013. ápr. 27. 12:57
4/13 anonim válasza:
Ha a visszaállítási pont a fertőzés előtt jött létre akkor igen.
5/13 anonim válasza:
Ccleanerrel nagytakarítás, .temp fájlok is okozhatják, ha sok van belőlük.
6/13 A kérdező kommentje:
Hát, ez egy egész napos program volt.., kb. elegem van.., az eset talált valami trójait, de addigra már akármire is klikkeltem nem reagált, még az intézőt sem tudtam kinyitni.., a vége egy teljes újratelepítés lett.., és komolyan nem hiszem el, hogy a chrome-ban ha nyitok egy új fület, és visszakarok menni a másikra, akkor ha ráklikkelek ugyanúgy eltűnik (vagyis ahelyett, hogy átváltana bezárja azt az ablakot) beállítások gombra ugyanúgy nem reagál... most komolyan EZ MI??? újra telepítettem az egész oprendszert.., és a chrome hiba nem szünt meg. hát ilyen lehetséges??
2013. ápr. 28. 03:54
7/13 A kérdező kommentje:
ja.., azt elfelejtettem írni, hogy még az újratelepítés előtt nagy nehezen nyilak segítségével ki tudtam választani a visszaállítást, de mindig azt írta ki, hogy sikertelen.., bár mondom azóta full új a windows a gépemen, de a chrome ugyanúgy meg van hülyülve...
2013. ápr. 28. 03:56
9/13 A kérdező kommentje:
igen.
leírom, hátha valakinek majd segít. Úgy tűnik a recovery partíció nyalt be egy vírust, mivel arról indítottam az újratelepítést, természetesen nem orvosolta a problémát (egyébként a tünetek: alig reagál a klikkre, ha bekapcsolom pl. semmire sem tudok ráklikkelni, semmi nem lesz aktív, csak akkor ha a bekapcsoló gombbal nem újraindítom, hanem csak rövid ideig nyomom a gombot és alvó állapotba kerül, majd feléled..., a böngészők összeomlanak, menteni telepíteni alig lehet, vagy órákat kell várni mire bármire is reagál)
Megoldás: külső telepítő lemezről kell újra húzni, teljesen le kell formázni a winyót. Remélem sikeres lesz. Ma fogom csinálni.
Majd jelzem, hogy működik-e a dolog.
2013. ápr. 29. 08:46
10/13 anonim válasza:
Újratelepítésnél tedd külön a rendszert a C-re, a saját fájlokat pedig a D-re vagy R-re. És ha nincs valami dolgod a Rendszergazda fiókban, akkor a netre mindig a Saját fiókból menj fel. Nekem tavaly így sikerült menteni a menthetőt, csak a C-t kellett újratelepíteni, sajnos minden védelem ellenére is megtörténhet a fertőzés. Én a Kaspersky online scannerét is lefuttattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!