Na hol is kezdjem....
Mondjuk a kinézetnél. A háttér elmegy, én a helyedben a fejlécnek másmilyen hátteret adtam volna, így nagyon egybeolvad az egész. A fejezetek dátumait szintén más színnel írtam volna, mert ez így olvashatatlan. A helyesírásodra ráfér a fejlesztés... Nagyon sok helyen Louis-t Lois-nak írod ami szintén helytelen, ezekre figyelj. A formázás nem a legszerencsésebb, de a szöveg kinézetével nincsen nagyobb baj, az jól olvasható. Mondjuk csinálhatnál bekezdéseket. A mondatvégi írásjelekből elég egyet használni. Minden pont, vessző, írásjel után szóközt kell tenni. A rövidítések szörnyen idegesítőek, ha jó blogot akarsz akkor rendesen írd ki a szavakat, kerüld az "OMG"-t és társait. A történeted véleményem szerint eléggé sablonos és sokkal jobban is kidolgozhatnád. Például, leírhattad volna részletesen, hogy Louis és Gina hogyan ismerték meg egymást, hogyan néznek ki Gina, az anyja az apja, satöbbi... Ja és még annyi, hogy számomra érthetetlen, hogy lehet az, hogy egy ügynök meglát egy szép rajzot és rögtön fel akarja venni az illetőt a divatházába... ilyen a valóságban nincs. Ha tényleg olyan történetet akarsz írni, akkor olyan legyen, ami könnyen elképzelhető a valóságban is, és az olvasók könnyen a főszereplők helyébe tudják képzelni magukat.
További sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!