Max. Internet sebesség nálunk 1MB/s lehet, hogyan tudunk elérni gyorsabb internetet "elérni"?
Nem tudom rendesen "megfogalmazni", igyekszem minél érthetőben elmagyarázni.
Szóval: hozzánk a t-online "kábeleken" jön a net, és maximálisan csak 1MB jöhet (mert valamilyen kiszolgáló doboz csak ennyit bír). Anno 8Mbites csomagot fizettünk a t-online-nak, de csak egy jött, tavaly az invitelre váltottunk, ott 4Mbites csomagra fizettünk elő és továbbra is csak 1MB-et internet van. (Speedtest: [link] )
Ráadásul Budapesten(!) lakunk (kertvárosban) és mégis ilyen lassú a net, annak ellenére, hogy Bp. azért nem falu :S
Valakinek van tippje, hogy hogyan lehetne gyorsabb internetünk?
Én másképp tudom.. Nem a dobozzal van a baj /hogy az milyen doboz lehet?/, hanem a távolsággal a központtól, azon és talán kevésbé a kábel minőségétől függ milyen sávszélességgel lehet rajta információt átvinni. /Most azért nem üvegszálról beszélek, hanem oszlopon futó telefondrótról/
A doboz: ugye vannak szerverek /most ezt hívnám doboznak/, amelyeken keresztül kommunikálunk, és olykor bizony többen vagyunk rajta, mint amire a szolgáltató számított, belassulnak a dolgok. De!! Viszont van olyan időszak, mondjuk hajnali 3, amikor hasít. Ha nálad kábel /pontosabban vezeték/ gond van, akkor sohase hasít. Ebben az esetben ennél a szolgáltatónál mást nem tehetsz, soroljanak kisebb, olcsóbb kategóriába.
Üdv: StMiklos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!