Internetet szeretnék előfizetni, még csak nézelődök, de nem értek hozzá. Milyen le és feltöltési sebesség gyors már ahhoz, pl filmeket gyorsan tudjak letölteni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 18:57
1/5 anonim válasza:
upc-s 15m-es már untig elég sztem, online 3000ft/hó.
2/5 anonim válasza:
Ha van digi a közelben mindenképpen azt válaszd. a legkisebb csomagja is gyorsabb mint a upc középkategóriája. ráadásul a upc pont a letöltés sebességét korlátozza.
3/5 anonim válasza:
A kábelesekkel a környéken nagyon sok a gond, reggel óta nem megy pl. a T-Comos. Leesett egy kevés hó és már nem működik. Érdekes módon mindig a mobinetek tartják frontot. (Most ezt használom).
4/5 anonim válasza:
5 Mega az a sebesség aminél már gyorsan jönnek a filmek.a digi a legjobb,upc megbízhatatlan.mobilnetet pedig semmiképp.
5/5 anonim válasza:
5 megás előfizetéssel is már jól tudtam ügyködni, de idén 10 megás ADSL-t adták, mivel most már ez számít alapnak a T-Home-nál.
Az én céljaimra ez teljesen korrekt. 720p sorozatepizódok például 1 GB körül találhatók, ami 16 perc, ha maximumon jön.
Maga az ADSL-kapcsolat nekem szerencsére maximumon működik, mivel aránylag közel vagyok a telefonközponthoz. Persze, egy letöltés ettől még akadozhat is, ha nincs elég feltöltő például, már amennyiben torrentben gondolkodunk.
Egyéb esetben a távoli szerveren is múlik, hogy mennyivel tolja neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!