Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A tabletek mennyire jók...

A tabletek mennyire jók internetezés céljából?

Figyelt kérdés

Továbbtanulni mennék, és hát lehet hogy rögtön nem fér bele egy laptop.

Internetes tananyag lesz, ezért is kéne valami. Azon gondolkoztam az első hónapra vennék egy tabletet 2-3 hónap után meg egy laptopot.

Felbontást kéne nézni erre a célra? Hogy minnél nagyobb legyen?

2013. ápr. 6. 10:47
 1/7 Osynho ***** válasza:

Nekem egy 1025x600-as, 7"-os, ips kijelzős tabletem van (Aurora II). Jó vele a netezés, egészen addig, amíg nem kell sokat írni, mert arra nem túl jó az érintőképrnyő. :) Viszont lehet kapni billentyűzetes tokot.

Arra figyelj, hogy 2 magos proci és 1gb ram legyen benne, különben idegesítően lassú lesz.

2013. ápr. 6. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha megfelelő felbontású a kijelző és a processzor is legalább két magos valamint legalább 1 giga ram van benne akkor jól lehet rajta internetezni. Ajánlom ezt a tabletet: [link] Az árát nagyon megéri és nem kell rá heteket várni hogy megérkezzen mert egy magyar cég értékesíti szóval még a támogatása ( Gondolok itt Pl a szervizelésre ) is jó. :)
2013. ápr. 6. 11:20
 3/7 blackdragon1997 válasza:
hol irja hogy hány magos a proci?
2013. ápr. 7. 18:18
 4/7 blackdragon1997 válasza:
mert én is akarok venni de nem tudom hogy hol irja hogy hány magos a proci
2013. ápr. 7. 18:19
 5/7 Osynho ***** válasza:
A tulajdonságainál. :)
2013. ápr. 7. 18:24
 6/7 blackdragon1997 válasza:
ok és ott hol lehet megnézni ha elado?
2013. ápr. 7. 18:25
 7/7 A kérdező kommentje:

az nem hátrány hogy android van rajta?

Tokkal, mennyire lehet egy ilyenen jegyzetelni?

2013. ápr. 7. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!