Internetezés közben néha lefagy a gép pár másodpercig aztán megint minden jó. De ezt miért csinálja? Valaki valami ötlet?
Google Chrome böngésző
Konfigurációm:
Asus P8Z68V-LX LAP
Intel Core i5-2500 CPU
Cooler Master Hyper T4 CPU HŰTŐ
8GB Kingston HyperX Grey 1600Mhz MEM
(de csak 1333 Mhz en használom
Asus HD7870 2GB DCU2-2GD5-V2 VGA
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm Sata 3 HDD
FSP Hexa 500W TÁP
Philips 224CL2SB Led Monitor
Nekem is csinálja, nagyjából hasonló a konfig. KB 3-4 másodpercig megáll a kép és az egér sem mozdul, de a hang megy tovább, közben a háttérben elkezd valami iszonyatosan tölteni. Csak akkor fordul elő, ha valami flash alapú weblapot nézek, az is naponta legfeljebb egyszer-kétszer, játék közben viszont soha.
Én nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet, szerintem biztos valami szoftveres hiba. A böngészőtől nem függ, mert nekem Operával csinálja ezt.
Próbálj ki egy másik böngészőt.
Nálam az explorer fagyott meg elég sűrűn.
Azóta chrome van és sztem nagyon gyors.
3 bővítményem van csak: Adblock, Adblock+, Click&Clean.
Esetleg ellenőrizd a bővítményeidet, hátha vmeik problémás.
Nos úgy látom volt itt olyan akinek OPERA,GOOGLE CHROME,IE EXPLOLER-rel volt gondja akkor ezek szerint nem függ a böngészőtől.Tehát a böngésző váltás nem segítene szerintem de talán a bővítményekkel lehet valami vagy pedig a Flash Player.
Írjatok ötleteket hátha rájövünk hogy mivan itt sokunknál.:)
Szerintem biztosan nem konfigtól függ.
Tényleg kezdek szoftverre gyanakodni.
Lehet nincs köze hozzá de:
Windows 7 64 bitem van
frissítések mindig felteszem.
ezen az oldalon látom a flasht: Flash player is running.Alatta irja hányas verzió.
Na megnéztem nincsenek telepítve nálam bővítmények tehát azokkal sem lehet baj.
Előzőnek: Ezzel arra célzol hogy nálad nem jelentkezik a probléma?Egyébként már nagyon flash gyanús a dolog.
Böngésző és bővítményeik kilőve
Jó ez az oldal amit linkelt az illető.
Megmutatja hogy melyik verzió van feltéve jelenleg a Flash playerből.
Nekem most ez van: 11.5.31.137
Nézzétek már meg hogy nálatok melyik van fenn mert ha egyezik akk lehet megtaláltuk a gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!