Inviteles netem van, Zyxel P660hn T3a routert kaptam hozzá! A Problémám az hogy nem tudok belépni a 192.168.1.1-el a routerba! Valami ötlet?
Próbáld 1.1 helyett a 0.1-el, 2.1-el!
Esetleg nézd meg az alapértelmezett átjárót (parancssorba: ipconfig /all) és annak a címével!
Már megnéztem és ez a cím:192.168.1.1
Nem akarom ide leírni hogy mennyire vagyok ideges ez ügyben...Már sok mindent megpróbáltam és egyszerüen nem akarom elhinni hogy mért nem tom megnyitni a modemet...
Modemba?
Amúgy Modembe de mindegy, ha modemről van szó akkor nem a 192.168.1.1 a cím, hanem 192.168.100.1 vagy 192.168.1.100 inkább az első.
Amúgy azt nézem hogy jónak kellene lennie a 192.168.1.1 címnek, de nem értem lehet hogy hibás.
Tudod mit, van rajta egy kis reset gomb a tápcsatlakozó fölött, azt nyomd be egy tollheggyel vagy hasonló vékony dologgal és miután újraindult azután próbáld elérni a három címmel.
Nekem a PR-es motorola modem csinál ilyen hülyeséget hogy nem tudom elérni néha.
Na már miért kéne?
Az csak újraindítja és visszaállítja a modemet, ha valakinek nincs net vagy nem éri el a modemet akkor megnyomja azt a gombot.
Szerinted miért van rajta?
Hát azért hogy használd egészséggel.
Nem kell kihívni senkit utána ezt garantálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!