Miért lassú internetezés közben a gépem?
Ha youtube-on, vagy máshol videót nézek, akkor állandóan akadnak a videók. Ha pl egy másik oldalt akarok görgetni egyszerre beakad. Valamikor billentyű lenyomásra is beakad. Főleg teljes képernyős módban a legrosszabb.
Az összes neves böngészővel ugyan ez a helyzet. A Google Chrommal a legrosszabb. Egyéb esetekben jól megy a gép. Játékokban is nagyon jól megy. Legújabb driverek, és flash player van fenn. De próbáltam régebbiekkel is. Windows 7 alatt viszont tökéletes az internet is. Viszont az meg a kevés ram miatt (1GB) nem jöhet szóba állandó használatra. Kb 2-3 hete csinálja ezt a gépem. Egyik pillanatról a másikra. Már 3 munkatársam is ugyan ezt tapasztalja.. Mind más más gépeken. De a jelenség teljesen ugyan ez..
Mi lehet a baj??
Nálam is ez volt de már jobb.
Letöltöttem 2 kémprogram eltávolítót a Malwarebytes Anti-Malware és a SUPERAntiSpyware Free találtak összesen 12 rosszindulatú szoftvert.
Lecseréltem az ingyenes antivirusom egy másik ingyenesre a Panda Cloud Antivirus 2.1.0 -re ez nem lassítja be a gépet annyira. Aztán töröltem minden fölösleges programot. Revo uninstallerrel. Utánna átnézettem a gépem előszór a CCleaner-rel majd a Wise Care 365 free-vel az utóbbival csináltam egy töredezettségmentesítést is. Aztán újraindítás.
Én is Chrome párti vagyok évek óta de most lecseréltem ezt is a Comodo Dragon-ra és nem pakoltam tele fölösleges bővítményekkel. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!