Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az az Annonymus? Kb. le...

Mi az az Annonymus? Kb. le tudom fordítani illetve tudom definiálni de mégsem értem mit csinál maga ez az ember/csoport .

Figyelt kérdés

Mi köze Amanda Toddhoz ? Veszélyes ? Van ilyen hivatalos csoport ? A maszk miért kell ?

Előre is köszi a válaszokat lehet le vagyok maradva pár évszázaddal de nem tud ez a dolog ki menni a fejemből ...

2013. ápr. 5. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az anonymus nagyjából a név nélküliséget jelent a vendetta maszk már egy másik téma,keress rá a neten..
2013. ápr. 5. 21:03
 2/8 toth.peter ***** válasza:
Anomymus= Mátyás király cselekvését jegyezte le amikor Mátyás élt. Semmi köze nincs. Nem veszélyes mert már jó pár évszázada halott. Van ilyen csoport (nem is egy). Milyen maszk?
2013. ápr. 5. 21:05
 3/8 toth.peter ***** válasza:
Amúgy az elsőnek is igaza van.
2013. ápr. 5. 21:07
 4/8 A kérdező kommentje:
2 . Válaszoló nem rá gondoltam :) nem mondott hülyeséget de nem ő rá gondoltam :) ez egy netes valami ...
2013. ápr. 5. 21:08
 5/8 toth.peter ***** válasza:
Ja vagy úgy. Hát akkor nem tudom :(
2013. ápr. 5. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem(nem biztos) a kérdező az Anonymus hacker csoportra gondolt, ők azok akik már rengeteg nagy honlapot bénítottak meg(igaz csak pár orára) és egyszer magyaroknak is üzentek
2013. ápr. 5. 21:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem baj ! :)
 8/8 anonim ***** válasza:
ja igen akkor erre gondoltál...

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!