Létezik olyan ember aki hitelszerződést kötött a Multigroup Consulting Kft. -vel és megérkezett a pénze?
"most értesültem a cég megbízhatatlanságáról"
Erre való az internet, nem utána nyavajogni. A GYK helyett a Google-t is lehetne használni.
Igen mi sajnos egy délutánnal később értesültünk a hiteltelenségről.
Aki már megkötötte a szerződést az azonnal forduljon rendőrséghez és ne várjon a hitel kiutalására mivel ez nem fog megtörténni! A következő megbízási nap után megfosztanak minket a felmondási lehetőségünktől, aki ezek után a kiszámlázott havi törlesztőket nem fizeti(a meg nem kapott pénz után)a második hónap után a cég által perbe fogható és a hitel kb. 50%-át kártérítésként követelhetik rajtuk! Mi a bajban szerencsére még a megbízási idő előtt reagáltunk, és így ha a befizetett pénzünket nem is biztos de a szerződést valószínűleg felmondják. Számos ügy van a rendőrségen, elég jól ki van találva ez a rendszer. Sok sikert mindenkinek!
Mi is ma tudtuk meg, hogy ez az egész egy nagy csalás!
Furcsa volt, hogy nem vették fel a telefont, vagy ki volt kapcsolva/Éppen foglalt volt...
Elmentünk a székhelyre(Pécs) és zárva találtuk nyitvatartási időn belül. Érdekes dekor van az üvegen. Bentről ki jól látsz, de kintről be csak úgy, hogy teljesen ráfekszünk az üvegre. Betekintettünk és láss csodát a számítógép sehol nem volt, csak a monitort találtuk lekötve, az asztalon néhány papír és kihalt az egész... Ez után kerestem rá és így találtam meg ezeket a reklamációkat. Jobban utána néztem, Január 1-től minden ilyen fogyasztói csoporttal kötött szerződést semmisnek ítélik és a bíróságon megtámadható! Egyenlőre ezt találtam, remélem igaz! Nekem 160ezer Ft-om lett oda. Megpróbálom vissza szerezni. Ma egyszer sikerült őket elérni és azt mondták, hogy kis türelmet kérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!