Létezik olyan ember aki hitelszerződést kötött a Multigroup Consulting Kft. -vel és megérkezett a pénze?
"Akkor te vagy az egyetlen ember aki kapott tőlük pénzt.Vagy fizetek neked hogy ezt írd ki???Vagy lehet hogy te is egy ügyintéző vagy náluk???"
Tisztelt Kritizáló!
Én vállalom a nevem, reagáltam egy kérdésre az interneten. Ön hogy jön ahhoz, hogy sértegessen engem az ismeretlenség homályába rejtőzve. Kikérem magamnak ezeket a feltételezéseket.
Sziasztok!
Pécsen az Alkotmány u.-ban volt irodájuk, 1,5 - 2 hete elköltöztek, pénzt természetesen senki nem kapott. Ha valaki látja új hirdetésüket valamelyik városban, az írjon! Érdekelne továbbá milyen néven szerepelnek az "ügyintézők" a szerződésekben és milyen elérhetőségeket (Tel.) adtak meg. Privátban is írhattok! Köszönöm!
Tudni kell annyit erről a cégről,hogy fogyasztoi csoportként működik,bár ez év januártól már nem lehet ilyen csoportot létre hozni,de eddig tevékenységük "törvényes",mert az elhallgatás,hogy ez nem azonnali segítséget ad,hanem szinte sorsolás után valamikor,a mai Magyarországon nem számít bűnnek!
Amennyiben többen is leírják esetüket részletesen és adataikat megadják,ugy teljesen ingyenesen a Nemzeti Civil Kontroll ügyvédei felvállalják az ügyeket és eredményt fogunk elérni! Aki gondolja írjon a címemre: marci11enator@gmail.com
Szabó József
A Nemzeti Civil Kontroll teljes jogú tagja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!