Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell beállítani, hogy...

Hogyan kell beállítani, hogy menjen az iptv és a wifi mindenhol? IPTV T-home.3 set top box (STB) rooter: cisco epc 3925 (t-home-os) rooter2: tp-link tl-wr340gd

Figyelt kérdés

bekötettük az iptv-t. nagy a lakás és most az első szobába is szeretnék wifit. mind a két rooter wifis. össze is vannak kötve. megy is a wifi minden szobában de az iptv az nem. eddig az a kábel, amivel össze volt kötve az első szobában a STB a cisco rooterrel, most azzal van a két rooter összekötve és így nem megy a STB.

SBT csak úgy működik ha közvetlen a cisco rooterbe van kötve? nem lehet hidalni vagy valami (ingyenes) megoldás erre?

2013. ápr. 3. 22:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
válasz sehogy ... IPTv doboz és HWG(modem) össze van párosítva dinamukisan beiktatsz TPlinket akkor ideig oráig megy tv adás utána megszakad
2015. máj. 2. 21:29
 12/13 neo223 válasza:

Leírom nálam hogy megy eddig tökéletesen (LAN használva)

Lant beállítod a sagemcom subnetjére (192.168.0) én a tplinket(100) állítottam innen kezdi kiosztani a dhcp-é

a set top box címét foglaltra raktam a belső routeren

aztán DMZ és virtual szerver beállítva a "stb" címére és így már látja a felvevő egységet a sagemcomnál. Esetleg ha nem menne router újraindítás(belső) majd pingeled a sagemről a belső "STB"-t

2018. jan. 21. 18:40
 13/13 neo223 válasza:
Amúgy nálam sokáig úgy ment hogy wanba dugva így is jó ha nincs felvevősöd ilyenkor a snubnetnek különböznie kell de a router ugy se engedi ha már csatlakoztatod a másik routert dhcp mindenképpen maradjon itt is bekapcsolva a wan-t állítsd egyedül pl(192.168.0.13) ezt én ki is foglaltam a telekomos routeren átjáró ugye adja magát (tv, net, wifi,) menni fog minden. Viszont ahogy írtam ebben az esetben nem látja a felvevős Stb-t puszi pacsi
2018. jan. 21. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!