Cisco EPC3925 modememet szeretném összekötni D-link dir600-as routeremmel, hogyan kell?
1.A D-Link router LAN IP címét beállítod úgy hogy egy alhálózatba legyen a Cisco IP címével. ( Tehát a Cisco modem IP címe 192.168.0.1 akkor a D-Link router IP címe mondjuk 192.168.0.2 legyen )
2. A D-Link routerbe kapcsold ki a DHCP-t hogy nem hozzon létre még egy alhálózatot.
3. Összekötöd a két eszközt egy UTP kábellel úgy hogy a D-Link routeren az egyik LAN csatlakozóba dugod a kábelt és még véletlenül sem a WAN csatlakozóba.
4. Beállítod a D-Link router WiFi-jét úgy hogy ne zavarja be a Cisco modem WiFi-jét. ( Azaz ne legyen mind a kettő ugyan arra a csatornára állítva ).
Második válaszoló vagyok.
Az első pontot kiegészítem azzal hogy a D-Link routeren azon kívül hogy egy alhálózatba legyen az IP címe a Cisco-val arra is ügyel hogy a Cisco DHCP-je által kiosztott IP tartományon kívül essen a D-Link router IP címe.
Sziasztok! Sikerült beállítanom nekem is ezvolt a problémám!
De most aztcsinálja van internet de néha szakadozik elmegy aztán 10-15 mp és visszajön?! ez miértlehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!