Hogyan kell beállítani, hogy menjen az iptv és a wifi mindenhol? IPTV T-home.3 set top box (STB) rooter: cisco epc 3925 (t-home-os) rooter2: tp-link tl-wr340gd
bekötettük az iptv-t. nagy a lakás és most az első szobába is szeretnék wifit. mind a két rooter wifis. össze is vannak kötve. megy is a wifi minden szobában de az iptv az nem. eddig az a kábel, amivel össze volt kötve az első szobában a STB a cisco rooterrel, most azzal van a két rooter összekötve és így nem megy a STB.
SBT csak úgy működik ha közvetlen a cisco rooterbe van kötve? nem lehet hidalni vagy valami (ingyenes) megoldás erre?
"SBT csak úgy működik ha közvetlen a cisco rooterbe van kötve? nem lehet hidalni vagy valami (ingyenes) megoldás erre?"
Ha megcsinálod hogy a Tp-Link router ne hozzon létre még egy alhálózatot ( DHCP kikapcs ) akkor elvileg működni kellene az IPTV-nek a Tp-Link routerre kötve is de szerintem jobb ha a Cisco HGW-re kötöd azokat a STB-ket mert a szolgáltató nem nézi jó szemmel ha saját eszközre van kötve az IPTV ( saját tapasztalat! ).
Van wifi csak internet nincs akkor.
Nem allitottam el.
LANos megoldas mukodik ha ki van kapcsolva a STB.
Ha bekapcsolom, akk wifin nem tudok csatlakozni ill. ledobal a telefon (xperia ray, samsung galaxy y)
Tegnap meg ment rendesen. Azt hittem sikerult. Ma hazajottem es ujra kaki.
Csak akk nem megy a wifi ha elo adast nezek a STB alkeszuleken.
Ha felvetelrol megy valami,akk jo a wifi.
Nem megy a wifi annyi jelent,h telefon elkezd keresni majd kapcsolodni. Utana kiirja ,h szetkapcsolva. Kereses. Kapcsolodas. Szetkapcsolva. Mindezt full wifi jellel. Ahogy elinditottam a felvetelt arra lettem figyelmes
Nah ezt ujra.
Csak akk nem megy a wifi ha elo adast nezek a STB alkeszuleken. Ha felvetelrol megy valami,akk jo a wifi. Nem megy a wifi annyi jelent,h telefon elkezd keresni majd kapcsolodni. Utana kiirja ,h szetkapcsolva. Kereses. Kapcsolodas. Szetkapcsolva. Mindezt full wifi jellel. Ahogy elinditottam a felvett musort arra lettem figyelmes,h kapcsolodott a telefonom es jottek a viber uzenetek.
Szia!
Nálam szimplán két wifi-s router van összekötve oly módon hogy amelyik router a netre közvetlen kapcsolódik azon be van kapcsolva a dhcp és ez van öszekötve egy keresztkötésű kábel segítségével a másik routerrel melyen ki van kapcsolva a dhcp és az a kábel az utóbbi router belsőhálózati protjába van bekötve.
Én egyszerűen internet megosztásra használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!