Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csinálja ezt a Netgear...

Miért csinálja ezt a Netgear WNR2000 Wireless router? (többi lent)

Figyelt kérdés
Vettünk egy ilyen típusú routert, és több féle képen próbáltuk működésre bírni, rákötöttük egyenesen a modemre,aztán ez útválasztón keresztül is be lett kötve, beállítottuk ahogy kell, DE minden hiába, van wifi de folyamatosan szétkapcsol... a kis lámpa aminek folytonosan világítania kéne zölden az rövid időközönként át vált narancssárgára ergó nincs net. 3-4 percig semmi aztán megint van Többen próbálták meg csinálni de sehogy sem működik. Mit lehetne tenni?
2013. ápr. 2. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Lecserélni.
2013. ápr. 2. 13:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Kukázni és venni egy normális routert. TP-Link, Asus, D-Link, Cisco. Kerülni: SMC, Netgear, Belkin, DS-Link.
2013. ápr. 2. 13:39
 3/6 P.O.C. ***** válasza:
Annyira nem lehet sz*r amire élettartam garanciát vállalnak. Bár mondjuk integrált antennás routert én elvből nem vennék. Frissítettél rajta már firmware -t?
2013. ápr. 2. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
#3: valahogy el kell adni :)
2013. ápr. 2. 13:49
 5/6 A kérdező kommentje:
most frissítettem de nem segített...
2013. ápr. 2. 15:58
 6/6 P.O.C. ***** válasza:

"Vazeratti válasza:

#3: valahogy el kell adni :)"

Ott a pont. :)

2013. ápr. 2. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!