Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NETGEAR WGR614v7 Wifi router...

VW Passat Team kérdése:

NETGEAR WGR614v7 Wifi router konfigurálása, miért nincs net?

Figyelt kérdés
Tehát adott egy NETGEAR WGR614v7 router,a pc összevan kötve a routerrel Lan 1 ben.A Netkábelt az internet portban van .A routerben végigfuttattam a Setup Wizardot és az internet csatlakozásnál valami olyasmit irt hogy FIXEDIP....a router status nál az internet ip és a többi érték 0 ,tehát egyáltalán nem érzékeli a netet.Már reseteltem többször is .Legyen szíves valaki írja le hogy tudom beállítani a routert hogy legyen net mert nekem ez magas ..........nemtudom ez számít e valamit hogy Naracom az internet szolgálatom.DHCP vel osztott az ip -m .Sajnos nincs meg a routerhez a gyári cd ,és ugytudom azzal lehetne a legegyszerűbben belőni rajta mindent.....Ha tudna segíteni hálás lennék : )

2012. júl. 11. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Első körben azt kell tisztázni miylen a neted statikus vagy dinamikus. Előbbi fix IP-vel dolgozik utóbbi változóval tehát akárhányszor felmész a netre új ip címed lesz. A varázslót hagyd a fenébe, nekem az otthoni asus routerem is teljesen másnak ismerte fel a netem mint ami. Menj a routerben a beállításokba ahol a netet lehet beállítani és állítsd be a netednek megfelelően (jelszó, felhasználónév) meg hogy dnamikus vagy statikus. Ha dinamikus akkor a PPoE protokollt válaszd. Remélem tudtam segíteni :)
2012. júl. 11. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:
OP. rendszer? wifi titkosítás milyen? wifivel működik?
2012. júl. 11. 12:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem értek ennyire hozzá ......... nemtudom statikus vagy dinamikus e a netem ....... Anyit tudok hogy dhcp vel osztott ,nos amit eddig csináltam a routerrel : Frissítettem a fremware-t ,próbáltam manuálisan beállítani az ip-t átjárót,dns kiszolgálót .Amikor ezeket az adatokat beállítottam annyi történt hogy az internet ( i ) jel már nem narancssárgán vilogot hanem zöld lett .De net ugyanugy nemvolt sem a Pc-n sem pedig a routeren.Egyébként a mobilom lássa a routert full térerő meg minden ,csak nincs netkapcsolat ..........Na mármost azt kellene tudnom hogyha én manuálisan állítom be a routerben a dolgokat miket és hol kell beállítani ?? Megvan az internet kapcsolat Mac cime,Ip cime,Álhálózati Maszk ,alapértelmezett átjáró,dhcp kiszolgálo és a DNS kiszolgáló IP Cimek .1 szer volt olyan hogy amikor állítgattam valamit a router status-nál nem fixed ip-t irt hanem dhcp kliens-et ....És ezt azóta sem tudom visszaállítani .Sajnos nemvagyok nagy router szakértő és igy nekem ez nehéz lessz ....Vagy még a Pc-n lévő hálókártyán kell valamit állítani ??? Jah külön hálókártyát használok nem alaplapit, ez gond lehet ?? Jelenleg Winxp oprendszer fut .
2012. júl. 11. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!