Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit szóltok a Google újításáho...

Mit szóltok a Google újításához, a "Szimat"-hoz? :DD

Figyelt kérdés
Ma láttam először ezt a funkciót. Szerintetek is megtréfálja a Google április elseje alkalmából az internetezőket?

2013. ápr. 1. 01:56
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim válasza:
100%
irja is hogy április elseje van ha rámész hogy segítségre van szükségem de szerencsétlenségemre én nem érzem a szagokat születésem óta és behívtam anyámat ő szagolgatta
2013. ápr. 1. 20:48
 42/57 hozsosimon válasza:
100%
Én is szimatoltam 5 percet, de még akkor sem esett le, csak amikor kiírtam Fb-re és ott írtak, hogy hülye vagyok :D
2013. ápr. 1. 20:52
 43/57 walk w1th mee ***** válasza:
12%

A sok b@lfasz be is vette:DDDDDDD

én tudtam hogy valami jó kis tréfa ez:DD,arra célzott az alkalmazás hogy mennyi élettelen ember van..

2013. ápr. 1. 21:49
 44/57 walk w1th mee ***** válasza:
18%
meg különben is..hogy a retekbe éreznéd a szagokat a monitoron át?x_X
2013. ápr. 1. 21:55
 45/57 anonim válasza:
100%
nem hiszem el mennyire hülye vagyok. tényleg szagolgattam a képernyőt.... :D
2013. ápr. 1. 21:57
 46/57 anonim válasza:
Tök jó, hogy egésznap ezt szagolgattam és már beképzeltem tényleg az ilatokat :D
2013. ápr. 1. 22:42
 47/57 anonim ***** válasza:
100%

Én elolvastam, végignéztem a videót. Annyira hihető volt, hogy én is szagolgattam utána vagy 5 percig mindent. :D Utána olvastam, hogy talán azért nem működik, mert április 1 van. Nagyon jót nevettem, hogy lehetek ennyire hülye, pedig még bennem is volt, amikor néztem a videót, hogy ez nem lehet. :D

Anyu pont akkor jött be, így utólag örülök, hogy nem újságoltam el neki nagy hévvel, hogy képzeld lehet szagolni a google-ben! :D Pedig nagyon jó lenne! :))

2013. ápr. 1. 23:27
 48/57 anonim válasza:
84%

Én vagy 1 órán keresztül szagolgattam a képernyőt... miután nem éreztem semmit kipróbáltam telóról... de ott sem éreztem ezért megnéztem a segítség részt és akk jöttem rá h a google jol megtréfált engem is :D

Nem lenne rossz már egy ilyen is :D

2013. ápr. 1. 23:38
 49/57 anonim ***** válasza:
100%
hát tegnap én is szagolgattam fél óráig, és a legdurvább hogy néhányat még éreztem is. ha nincs a súgó, szerintem rá sem jövök...-.-" de szerintem hatalmas ötlet volt a google-tól:D
2013. ápr. 2. 11:45
 50/57 anonim válasza:

Sajnos én is bevettem..

Ülök a nappaliban és szagolgatom a telefonom,erre megjön Mamám.Megkérdezte,hogy mit csinálsz Kislányom?Mondom,hogy van egy újítása a Google-nek,a Google Szimat.Elkezdett Anyu meg Mama nevetni és akkor esett le,hogy elseje van. :)

2013. ápr. 2. 17:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!