Mit szóltok a Google újításához, a "Szimat"-hoz? :DD
A sok b@lfasz be is vette:DDDDDDD
én tudtam hogy valami jó kis tréfa ez:DD,arra célzott az alkalmazás hogy mennyi élettelen ember van..
Én elolvastam, végignéztem a videót. Annyira hihető volt, hogy én is szagolgattam utána vagy 5 percig mindent. :D Utána olvastam, hogy talán azért nem működik, mert április 1 van. Nagyon jót nevettem, hogy lehetek ennyire hülye, pedig még bennem is volt, amikor néztem a videót, hogy ez nem lehet. :D
Anyu pont akkor jött be, így utólag örülök, hogy nem újságoltam el neki nagy hévvel, hogy képzeld lehet szagolni a google-ben! :D Pedig nagyon jó lenne! :))
Én vagy 1 órán keresztül szagolgattam a képernyőt... miután nem éreztem semmit kipróbáltam telóról... de ott sem éreztem ezért megnéztem a segítség részt és akk jöttem rá h a google jol megtréfált engem is :D
Nem lenne rossz már egy ilyen is :D
Sajnos én is bevettem..
Ülök a nappaliban és szagolgatom a telefonom,erre megjön Mamám.Megkérdezte,hogy mit csinálsz Kislányom?Mondom,hogy van egy újítása a Google-nek,a Google Szimat.Elkezdett Anyu meg Mama nevetni és akkor esett le,hogy elseje van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!