Normális dolog, ha valaki azért csúfol, hogy milyen böngészőt használok?
Komolyan ez van. Az iskolában informatikán a mellettem ülő lány látta ahogy megnyitom a Mozzila Firefox-ot, erre elkezdi nekem: Te még Mozzillát használsz??? Hogy lehetsz ennyire nyomorék! Ma már mindenki Google Chrome-t használ! Annyira idióta vagy!
Normális az ilyen?? Most nem mind1 neki, hogy milyen böngészőt használok? És már azt se mondhatjuk a lányra hogy olyan "kicsi" lenne, 15 éves...
Küld el a fenébe, max picit belegázolsz a kicsi lelkébe, kiheveri és legalább csendbe marad a divat majma.
Amúgy akkor én meg "über idióta meg nyomorék vagyok", operát használok.
ez a csaj hülye, bocs ha megsértettem. akkor oké, ha internet explore-t használsz, és csúfolnak, mert az már tényleg szar. (de akkor se kell velük foglalkozni!!)
moxillát használsz chrome helyet?? nem nagy durranás!! nekem is moxillám volt, tegnap óta van chrome, de a mozzilla sokkal egyszerűbben kezelhető, és szerintem praktikusabb is. azóta megbántam hogy töröltem a mozillát. úgyhogy: AZ A CSAJ HÜLYE NE FOGLALKOZZ VELE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!