Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Normális dolog, ha valaki...

Normális dolog, ha valaki azért csúfol, hogy milyen böngészőt használok?

Figyelt kérdés

Komolyan ez van. Az iskolában informatikán a mellettem ülő lány látta ahogy megnyitom a Mozzila Firefox-ot, erre elkezdi nekem: Te még Mozzillát használsz??? Hogy lehetsz ennyire nyomorék! Ma már mindenki Google Chrome-t használ! Annyira idióta vagy!

Normális az ilyen?? Most nem mind1 neki, hogy milyen böngészőt használok? És már azt se mondhatjuk a lányra hogy olyan "kicsi" lenne, 15 éves...

2013. márc. 31. 10:24
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Szia, a 9-es vagyok. Csak annyit akartam még mondani, hogy én sem "divatolásból" használom a Crome-ot, csak azért, mert GMail-em van, és az újabban nem akar más böngészőn bejönni... Olyanról nem is tudtam, hogy manapság akkora "divat" volna Crome-ot használni. Feltéve persze, hogy tényleg "divat", és nem annak a hülye libának a fejéből pattant ki az egész... :-) Ami viszont biztos, hogy a családom meg az ismerőseim mind Firefoxot használnak, egyedül én használok Crome-ot. Szóval ennyit arról, hogy ki a nyomorék... :-)

Amúgy az ilyen csajokat én is utálom. És azt hiszem, meg tudlak érteni. Nálunk a munkahelyemen is volt egy hasonló, az egyik kisfőnök le(h)ánykája ráadásul... :-) Folyton hülyézett meg idiótázott, meg nevetségessé tett mindenki előtt, mert hogy rehabos munkás vagyok. Pedig szerintem neki sem ártott volna egy sárga cédula... :-) Sokszor úgy viselkedett, mint valami dedós kölyök, olyan hisztiket vágott le, hogy azt hittem, mindjárt földhöz veri magát. Egy huszonhárom éves lány... :-)

Szóval csak azt akartam ebből kihozni, hogy ne törődj a csajjal. Én is mindig felhúztam magam azon a másik libán, de aztán egy barátom megnyugtatott, hogy fölösleges. Éppen az a legnagyobb hülye, paraszt meg idióta, aki ilyeneket mond a másikra. Mert nem képes normális ember módjára viselkedni. Szóval ne törődj vele, és ne higgy neki! Tökmindegy mit mond, NEM NEKI VAN IGAZA!!!

2013. ápr. 5. 16:21
 12/21 Syler válasza:
0%
Szerintem a kis csaj fülig beléd van esve. Mert kitűnsz a tömegből, a csajok bírják az olyan palikat akik ki állnak a dolgaikért. Így pl.: a zoknid vagy az internetes böngésződ miatt is. Na már most ha az érzés nem kölcsönös úgy tudod a leginkább lekoptatni ha valami sértőt mondsz. pl .: Ha annyira nagy a szád gyere be a férfi mosdóba és betömöm. Bár mivel suliról van szó hát lehet az igazgatóiba végzed szóval gondold át. :D Ha szimpatizálsz vele akkor, vedd fel vele a kesztyűt szólj vissza, ne ijedj meg. Mond neki hogy az vagyok aki lenni akarok és ezen úgysem változtathatsz. Ha ezt játszod vele egy darabig, és látja megállsz a lábadon előtte nyert ügyed van. De egyvalamit tarts észnél, a nő olyan mint a cipő többet is fel kell próbálni hogy meglegyen az igazi. Szóval soha ne kösd le magad addig míg nem vagy biztos benne. :D Na szép napot Páó
2013. ápr. 5. 21:26
 13/21 anonim ***** válasza:
nem normális.ne törődj vele.vagy szólj vissza neki.
2013. ápr. 6. 12:51
 14/21 A kérdező kommentje:
12-es. Lány vagyok...
2013. ápr. 7. 12:47
 15/21 anonim ***** válasza:
pfffff... milyen emberek vannak.
2013. ápr. 7. 15:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ő biztos az a fajta csaj ,aki :

"Jajj én vagyok a legtökéletesebb,legeslegszebb és a legjobb,legmenőbb.Minden úgy tökéletes ,ahogy én azt elképzelem "

A leírtak alapján csak ezt tudom elképzelni róla.hát figyi,szerintem minden gyerek áttéli azt a kort,amikor szivatják és ,amikor az illető szivat másokat.Ő még mindig benne van ebbe a "hülye korba" hát vagy kinövi,hanem akkor nem :S

Ám meg szerintem az szégyen,hogy így kioktat,mert te más böngészőt használsz.

Én ilyenektől csak hányni tudok :SS

2013. ápr. 15. 15:49
 17/21 anonim ***** válasza:
én is. Az előző jól mondta!
2013. ápr. 18. 19:47
 18/21 anonim ***** válasza:

Kérd meg hogy mondjon neked 5 indokot hogy miért használ Chromeot. Egy szót se fog tudni szólni.

Azért csúfolni valakit mert másik böngészőt használ kb. olyan mintha azért csúfolna mert nem kék hanem fekete zoknid van...

Én Operát használok szerintem ez a legjobb és tudok mellette érveket mondani, mindenki válassza ki neki melyik a legkényelmesebb és használja azt. Mellesleg második böngészőként Firefoxot használok én is és nekem a Chrome kifejezetten nem tetszik.

Egyébként ha nagyon akadékoskodik akkor megmondhatod neki hogy Magyarországon a legtöbben Firefoxot használnak: [link]

Szóval te még mindig mainstreamebb vagy mint ő:D

Vagy villants neki egy Maxthon 4-et, aztán csak nézni fog hogy mi a fene az:D

2013. ápr. 19. 20:42
 19/21 anonim ***** válasza:

"Egy szót se fog tudni szólni. "

Nehogy azt hidd, annyi alaptalan baromság terjed mindenről, kapásból fog mondani szvsz 10-et, de abból egy se lesz helytálló(kérdés, hogy a másik hölgy mennyire tudja megítélni az érveket)

2013. ápr. 19. 21:28
 20/21 anonim ***** válasza:

Legyél az ő szemében olyan gáz, hogy belebolonduljon!!

Egy nagy Firefox fun!

2013. máj. 22. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!