én fél óráig itt szaglásztam ezt a nyamvadt monitort... xdd hát, ezt én bevettem!! :DD
2013. ápr. 1. 09:19
12/57 anonim válasza:
Nekem tényleg működik!
2013. ápr. 1. 09:36
13/57 anonim válasza:
Én nagyon bekajáltam:D
Itt szagolgattam a monitort vagy fél óráig, mire rámentem a súgójára, hogy mi lehet a baj, és az utolsó bekezdés az volt, hogy "Április elseje van" XDDD
-> laptopképernyő illat.... ez az egy tényleg működik :D:D:D:D:D
2013. ápr. 1. 10:13
15/57 anonim válasza:
Ez nagyon nagy! XD Én is szagolgattam, aztán leesett...ez eléggé XD volt mindenki bevette. :DDDD
2013. ápr. 1. 10:49
16/57 anonim válasza:
én hülye még meg is szagoltam a képernyőt :D akkor esett le hogy átverés amikor rányomtam arra,hogy "segítségre van szüksége?" és ott írta,hogy április elseje van :D de amúgy tök jó ez az egész, még videót is csináltak hozzá meg minden,mintha tényleg valami újdonság lenne :D
2013. ápr. 1. 10:49
17/57 anonim válasza:
20 percig elvoltam vele..xD És csak most jöttem rá h Április eljse van mikor rákerestem..xDD
2013. ápr. 1. 10:56
18/57 anonim válasza:
segítség:"Segítségre van szüksége?
Ha problémákba ütközik a Google SzimatBÉTA használata során, vegye figyelembe a következőket:
Ha a „418: Hiba az illatátviteli protokolban" üzenet jelenik meg, illatátviteli rendszereink pillanatnyilag be vannak dugulva. Kérjük, próbálkozzon később.
Technikai korlátozások miatt egyes illatok nem kompatibilisek minden eszközzel.
Ne nyalja meg a képernyőt, illetve ne harapjon bele.
Próbáljon meg telepíteni egy modern böngészőt, például a Google Chrome-ot.
Április elseje van!"
2013. ápr. 1. 11:03
19/57 anonim válasza:
én is bevettem, itt szagoltam a monitort, még anyukámat is idehívtam hogy ő érez e valamit xd utána gondoltam elolvasom már mégegyszer hogy mi ez és akkor láttam h április elseje :D ááá. pedig jó lett volna
2013. ápr. 1. 11:06
20/57 anonim válasza:
én kicsit csodálkoztam, hogy ezt meg hogy a fenébe oldották meg, de gondoltam, hogy csak áprilisi tréfa. azért megszagoltam, hátha... de nem. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!