Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit szóltok a Google újításáho...

Mit szóltok a Google újításához, a "Szimat"-hoz? :DD

Figyelt kérdés
Ma láttam először ezt a funkciót. Szerintetek is megtréfálja a Google április elseje alkalmából az internetezőket?

2013. ápr. 1. 01:56
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim válasza:
100%
én fél óráig itt szaglásztam ezt a nyamvadt monitort... xdd hát, ezt én bevettem!! :DD
2013. ápr. 1. 09:19
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tényleg működik!
2013. ápr. 1. 09:36
 13/57 anonim válasza:
100%

Én nagyon bekajáltam:D

Itt szagolgattam a monitort vagy fél óráig, mire rámentem a súgójára, hogy mi lehet a baj, és az utolsó bekezdés az volt, hogy "Április elseje van" XDDD

tiszta szííígyen vagyok.xD

2013. ápr. 1. 09:45
 14/57 anonim válasza:
100%

[link]

-> laptopképernyő illat.... ez az egy tényleg működik :D:D:D:D:D

2013. ápr. 1. 10:13
 15/57 anonim válasza:
100%
Ez nagyon nagy! XD Én is szagolgattam, aztán leesett...ez eléggé XD volt mindenki bevette. :DDDD
2013. ápr. 1. 10:49
 16/57 anonim válasza:
100%
én hülye még meg is szagoltam a képernyőt :D akkor esett le hogy átverés amikor rányomtam arra,hogy "segítségre van szüksége?" és ott írta,hogy április elseje van :D de amúgy tök jó ez az egész, még videót is csináltak hozzá meg minden,mintha tényleg valami újdonság lenne :D
2013. ápr. 1. 10:49
 17/57 anonim ***** válasza:
100%
20 percig elvoltam vele..xD És csak most jöttem rá h Április eljse van mikor rákerestem..xDD
2013. ápr. 1. 10:56
 18/57 anonim ***** válasza:
100%

segítség:"Segítségre van szüksége?

Ha problémákba ütközik a Google SzimatBÉTA használata során, vegye figyelembe a következőket:

Ha a „418: Hiba az illatátviteli protokolban" üzenet jelenik meg, illatátviteli rendszereink pillanatnyilag be vannak dugulva. Kérjük, próbálkozzon később.

Technikai korlátozások miatt egyes illatok nem kompatibilisek minden eszközzel.

Ne nyalja meg a képernyőt, illetve ne harapjon bele.

Próbáljon meg telepíteni egy modern böngészőt, például a Google Chrome-ot.

Április elseje van!"

2013. ápr. 1. 11:03
 19/57 anonim válasza:
100%
én is bevettem, itt szagoltam a monitort, még anyukámat is idehívtam hogy ő érez e valamit xd utána gondoltam elolvasom már mégegyszer hogy mi ez és akkor láttam h április elseje :D ááá. pedig jó lett volna
2013. ápr. 1. 11:06
 20/57 anonim válasza:
100%
én kicsit csodálkoztam, hogy ezt meg hogy a fenébe oldották meg, de gondoltam, hogy csak áprilisi tréfa. azért megszagoltam, hátha... de nem. :(
2013. ápr. 1. 11:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!