Hogy lehet ezt eltávolítani az internetről?
Köszi a segítséget! Értem, tudom, hogy erre gondoltál, de ez csak részben oldaná meg a problémát, meg egyébként sem gondolom, hogy ez megoldható lenne.
Szeretném véglegesen megszüntetni a problémát, vagyis töröltetni azt a bizonyos hozzászólást.
Végre találtam egy kapcsolati e-mail címet a fotokep.hu oldalon, azonban nem tudok nekik levelet küldeni, a kiszolgáló visszautasítja.
Van valakinek valamilyen ötlete?
A google-nak írni az tényleg csak félig oldaná meg a dolgot és akkor még ott vannak más keresők is. Egyébként milyen weboldal az amelyiken nincsenek fent alapvető adatok? Levelezési cím, telefon, email, üzemeltető kicsoda...? Nincs az oldalon adatkezelési szabályzatuk stb stb.
Amit tudsz csinálni az az hogy a képhez írj egy hozzászólást hogy ezt és ezt a hsz-t (hsz dátuma, időpontja, sorszáma) nem te írtad. Ehhez csinálj egy sajátneved regisztrációt előtagként "valódi". Ha a mostani nickednél nem szeretnéd megadni a nevedet. Szóval új nick pl: Valodi Takacs Sandor. Aztán írsz hozzá hogy az ... ne te voltál és kéred a moderátorokat hogy távolítsák el.
"ha pl csinalsz egy tok uj weboldalt akkor kell valamiket kuldeni a googlehoz, hogy benne legyel a keresoben!"
Ez sem így van. A keresőkbe való "regisztráció" az kicsit más de ilyesmi. Egy új weboldalt lehet "regisztrálni" a keresőkbe ami nem valódi regisztráció, hanem csak egy link elküldése a keresőknek, ami csak annyi hogy "van egy ilyen új weboldal". De a google és más keresők e nélkül a keresőbe való "regisztráció" nélkül is megtalálná az új weboldalt csak lehet pár hét vagy 1-2 hónap múlva. A keresők egyfolytában figyelik az új weboldalakat és meg is találják azokat maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!