Üdv. Az mitől van hogy ha torrentezek elmegy a net és csak ruter reset oldja meg? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ha nincs benyomva a torrent normális minden de amint torrentezek kb olyan 300-400 MB letöltés után a net meghal és csak ruter reset oldja meg, le lenne korlátozva a ruterben valami, esetleg a hálókártyával van valami vagy más? win7 home premium 64 bit, SMC ruter,2 hálókártya(1wifis és 1 integrált)2013. márc. 15. 13:25
1/9 anti paladin válasza:
Első blikkre azt mondanám, h a router nem bírja el a torrent által generált forgalmat.
Most mi is így jártunk, a T-home által adott vacak routerrel, torrenttel, csak a sávszél 2/3-át tudom kihazsnálni és azt is nagyon ingadozó sebességgel.
2/9 A kérdező kommentje:
nekem is t-home netem van, de ha wifiről tolom neki akkor is megszakad, esetleg ha lekorlátozom a letöltést pl 500kb-ra?(10MB-s a net)
2013. márc. 15. 14:34
3/9 A kérdező kommentje:
megprobáltam modemmel ezzel is megszakad és nem tárcsáz újra csak 720-as hibát írja ki a számitógép regisztrálása a hálozaton pontnál.
2013. márc. 15. 14:43
5/9 A kérdező kommentje:
lehet nema torrent a hibás hanem 1 bizonyos forgalom után hal be, mert most torrent nélkül olyan 1-1,5 óra után elment és resetelnem kellett, lenne valami korlát valahol???
2013. márc. 15. 15:18
7/9 anti paladin válasza:
Legfeljebb időkorlát van a routerekben, nem adatkorlát. Sztem az lesz a legegyszerűbb ha felhívod az ügyfélszolgálatot. Tőlük routerre szabott felvilágosítást kaphatsz és azonnali visszajelzést ha nem működik a dolog.
8/9 A kérdező kommentje:
Most ugyis felhívom őket, de ők azzal mit tudnak tenni hogy a torrent megöli a netem?
2013. márc. 15. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!