Miért van az hogy amikor újrainditom a gépet nincs netem?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy amikor a szgépemet kikapcsolom vagy újrainditom akkor nincsen internet. De a másik gépemen van, Ugyh a modemmel nincs baj. Amikor meg az illesztőprogit felteszem akkor visszajön újra, és nemtudom hogy ennek mi oka lehet.:S Mert nemnagyon akarom h minden újrainditás után telepitsem az alaplapi dolgokat. Windows 7-em van2009. szept. 14. 06:52
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy egy újratelepítés megoldaná a problémát.
2/5 anonim válasza:
hálózati és megosztási központ - adapterbeállítások módosítása - Local Area Connection-t letiltom, majd engedélyezem, nekem ez segít(Nekem is windows 7-em van) ezt viszont sajnos minden újraindításnál meg kell csinálni:S
3/5 A kérdező kommentje:
Jah értem:S Háát akkor lehet h oprendszert váltok majd:S
2009. szept. 15. 07:17
4/5 anonim válasza:
ez a probléma akkor van mikor egy rendszerhez nem megfelelő drivert telepítünk fel a program van mikor szól hogy nem megfelelő op rendszer van a te esetedben nem szólt igy a rendszer nem tudja használni, a driver kéréseit elutasitja az op rendszer. tegyél fel windows 7 re való drivert megjegyezném lehet nincs még tul sok és minden hardverhez
5/5 anonim válasza:
Csináld ezt: menj a Start/Csatlakozás és kiírja a neted pl externet nekem aztán katt rá majd kaid 1 ilyet: [link]
KB majd nyomj a csatlakozásra és jónak kell neki lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!