Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » E-mail cim szerint be tudnak...

E-mail cim szerint be tudnak azonositani, hogy hol van a lakcimem?

Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 23:16
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Én is csupán azért óvok másokat, mert tényleg sok naiva ember van. Megtörtént hogy az unokám árult valamit a neten felvettem a telefont kérdezett és válaszoltam-- és azzal fejezte be, hogy elküldi a pénzt előre!!!

Tényleg a pénz megérkezett előre... szóval nem szabad ennyire naivnak lenni-- hisz még szerencséje volt velem mert én azonnal postáztam utána a cuccot.

Vagy itt van a blogom rendszeresen kell kitörölnöm a külföldi gyógyszer reklámokat hozzászólás rovatból-- sokan pedig megveszik, mert az internetes ha inglis, akkor csak is jó gyógyszer lehet-- de hasonló a kölcsön ajánlgató reklám is- csak be kell lépni először pénzzel és jön is a dollár szóval annyi a szélhámos, hogy szörnyű

2013. márc. 14. 01:59
 22/26 anonim ***** válasza:
Az eredeti kérdéshez: egy e-mail alapján simán megvan a feladó IP-cime és az üzenet minden egyéb adata (Citromailnél pl. egy kattintással mindez előcsalogatható) - ezekből ilyen-olyan módszerekkel bizony megtalálható az óvatlan feladó. Te is kipróbálhatod a "polgári" változatát: menj fel az anonimouse.org oldalra, meglátod, pusztán az IP cimedből mi mindent meg tud mondani Rólad!
2013. márc. 14. 08:42
 23/26 anonim ***** válasza:

Na, ezt így azért nem lehet kijelenteni.

Nem feltétlenül van megy a mailből, csak ha rendes asztali kliensből küldte.

Ellenben a webes klienseknél nem mindben utazik a feladó tényleges IP címe.

Például a Gmail-ben pont megnéztem, nincs benne a feladó címe csak akkor, ha desktop kliensről jött a levél.

2013. márc. 14. 22:16
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem vitatkozni akarok, csak a teljesség kedvéért: végignéztem a bejövő leveleim listáját - mindegyikre kiadta az IP-cimet a Citrom. Web-ről nem próbáltam, ergo: a fene tudja, de jobb a békesség...
2013. márc. 17. 22:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Oké, de a gmail webes felületéről, ha küldesz, akkor csak a Google IP-jel esz benne. :)
2013. márc. 18. 00:02
 26/26 anonim ***** válasza:
Ahum! No, akkor én is tanultam valamit, k9sz!
2013. márc. 18. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!