E-mail cim szerint be tudnak azonositani, hogy hol van a lakcimem?
Én is csupán azért óvok másokat, mert tényleg sok naiva ember van. Megtörtént hogy az unokám árult valamit a neten felvettem a telefont kérdezett és válaszoltam-- és azzal fejezte be, hogy elküldi a pénzt előre!!!
Tényleg a pénz megérkezett előre... szóval nem szabad ennyire naivnak lenni-- hisz még szerencséje volt velem mert én azonnal postáztam utána a cuccot.
Vagy itt van a blogom rendszeresen kell kitörölnöm a külföldi gyógyszer reklámokat hozzászólás rovatból-- sokan pedig megveszik, mert az internetes ha inglis, akkor csak is jó gyógyszer lehet-- de hasonló a kölcsön ajánlgató reklám is- csak be kell lépni először pénzzel és jön is a dollár szóval annyi a szélhámos, hogy szörnyű
Na, ezt így azért nem lehet kijelenteni.
Nem feltétlenül van megy a mailből, csak ha rendes asztali kliensből küldte.
Ellenben a webes klienseknél nem mindben utazik a feladó tényleges IP címe.
Például a Gmail-ben pont megnéztem, nincs benne a feladó címe csak akkor, ha desktop kliensről jött a levél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!