Paypal használatához muszáj igazi bankszámal is?
Figyelt kérdés
Csak pénzt szeretnék gyûjteni... És ráérne sokkal késõbb kiutalni... Hát ugye nekem neincs is bankszámlám... Még gyerek vok... Csak weboldalamon meg a youtube partnershipért kapnák pénzt és azért jól jönne mert saját gépet szeretnék majd venni...2013. febr. 17. 19:32
1/5 anonim válasza:
le fogják ellenőrizni, hogy kié a kártya, szóval muszáj igen...de gyűjthetsz akkor egy jópár évig gépre...
2/5 anonim válasza:
PayPal-hoz nem kell bankkártya, apukád számlájára is kikérheted majd, én őt szoktam megkérni néha-néha, hogy adok neki egy tizest de utaljon ugyanennyit a PayPal-omra. Nem kell csatlakoztatni a kártyát, mert akkor bármikor levonhat, tudni kell mit csinálsz, de amúgy biztonságos.
3/5 anonim válasza:
második, a pénzfogadáshoz muszáj összekötni. nekem is ez a szívás, én is úgy csinálom, ahogy te mondod, ha kell rá pénz, de pl a youtube meg a hasonló jutalékrendszeres dolgok nem ezen a módon fizetnek.
4/5 anonim válasza:
PTC oldalakról, meg adf.ly-ról összegyűlt lóvém kijött Unverified felhasználóra is.
5/5 A kérdező kommentje:
Thx a válaszokat! :D
2013. febr. 22. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!