Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Paypal használatához muszáj...

Paypal használatához muszáj igazi bankszámal is?

Figyelt kérdés
Csak pénzt szeretnék gyûjteni... És ráérne sokkal késõbb kiutalni... Hát ugye nekem neincs is bankszámlám... Még gyerek vok... Csak weboldalamon meg a youtube partnershipért kapnák pénzt és azért jól jönne mert saját gépet szeretnék majd venni...

2013. febr. 17. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
le fogják ellenőrizni, hogy kié a kártya, szóval muszáj igen...de gyűjthetsz akkor egy jópár évig gépre...
2013. febr. 17. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
PayPal-hoz nem kell bankkártya, apukád számlájára is kikérheted majd, én őt szoktam megkérni néha-néha, hogy adok neki egy tizest de utaljon ugyanennyit a PayPal-omra. Nem kell csatlakoztatni a kártyát, mert akkor bármikor levonhat, tudni kell mit csinálsz, de amúgy biztonságos.
2013. febr. 17. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
második, a pénzfogadáshoz muszáj összekötni. nekem is ez a szívás, én is úgy csinálom, ahogy te mondod, ha kell rá pénz, de pl a youtube meg a hasonló jutalékrendszeres dolgok nem ezen a módon fizetnek.
2013. febr. 17. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
PTC oldalakról, meg adf.ly-ról összegyűlt lóvém kijött Unverified felhasználóra is.
2013. febr. 20. 19:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Thx a válaszokat! :D
2013. febr. 22. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!