Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az igazi ask. Fm címük?

Mi az igazi ask. Fm címük?

Figyelt kérdés

Nina Dobrev,Ian somerhalder,Paul Wesley,Kat Graham,Candice Accola,Claire Holt

Előre is köszönöm szépen!Sokat jelent nekem!:)

2012. dec. 27. 13:51
 1/10 A kérdező kommentje:

bocsi*

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

linkelnéd az igaziakat?

2012. dec. 27. 13:59
 2/10 anonim válasza:
Jézusom! Ugye nem mondod, hogy elhiszed, hogy ezek ők?
2012. dec. 28. 12:57
 3/10 anonim ***** válasza:
sose hidd el, h a sztárok majd válaszolgatnak több 10000000 levélre, üzire....max tweetelnek....az ilyen official site-ok valójában hivatalos ajongói klubok, már amleyik tényleg hivatalos....a legtöbbet rajongók csinálják, akiket foglalkoztat a film/színész.
2012. dec. 28. 20:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam,hogy hiszek bennük!Az igaz,hogy jó lenne ha valaki visszaírna,vagyis az igazi!Twitteren követem őket,de ott sajnos nem írnak vissza rajongóknak.Facebook-on napi több ezren írnak nekik,abból is kicsi az esély,hogy pont nekem írnának vissza!De azért reménykedem...Bár élőben találkoztam némelyikükkel,de lehet telhetetlenség,de én még szeretnék velük beszélni.Köszönöm a választ!
2012. dec. 29. 11:42
 5/10 anonim válasza:
Szerinted a sztárok ilyesmire pazarolják az idejüket?
2013. febr. 18. 18:26
 6/10 anonim válasza:
Szia bocs hogy ezt mondom de te HÜLYE vagy!Szerinted Nina Dobrev erre pazarolja az idejét??A:A forgatások elindulnak reggel 5órakor és egésznap forgatnak. tehát ő inkább elmegy aludni vagy szöveget tanul vagy futni megy! xxDD és pont ask?? xxDD szerintem arról nem is halott még egyik tvd sztár sem. Az az egyik legkisebb nézetségű oldal. Twittere van és facén a FIL ALAPÍTOI CSINÁLNAK EGY OLDIT AMIT ŐK VEZETNEK!!
2013. júl. 22. 17:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerinted ráérnek ilyenekkel foglalkozni?
2013. júl. 24. 23:05
 8/10 anonim válasza:

Paul Wesley-é szerintem ez, már ha még aktuális:

[link]

2014. jún. 27. 23:50
 9/10 Neszi Petra válasza:
a sztároknak csak twitterük és instahramjuk van ;D
2014. jún. 28. 20:33
 10/10 anonim válasza:

meg alapból olyan kevés like van az ask.fm eken hogy lehetetlenség,bár először én is örültem hogy "atyagatyaszentisten" de aztán nagyot koppantam:)

13/L, Fangirl

2015. jan. 30. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!