A facebok-on a családtagoknál valóban az igazi családtagok vannak?
Figyelt kérdés
Vagy mindenféle ismerősöket raknak oda? Úgymint anyához a barátnőjét, fiútestvéréhez a barátját.2012. dec. 30. 16:42
1/6 anonim válasza:
micsoda hülye kérdés, akik bejelölik egymást, azok vannak ott, mind2 fél jóvá kell hagyja
2/6 anonim válasza:
Van egy opció, amivel családtagokat lehet megadni, a másik félnek meg el kell azt fogadnia. Senki nem ellenőrzi, hogy egy 10 éves lánynak a 9 éves barátnője az tényleg az anyukája-e.
Egyáltalán: mi az, ami valódi egy közösségi oldalon?
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. dec. 30. 17:11
4/6 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert ha véletlenül valakinek tetszene az a fiú vagy lány, akkor ha a valódi családtagok lennének ott, megtudná, hogy néznek ki.
2012. dec. 30. 19:47
6/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ha valóban tetszene mondjuk a fiú a lánynak, és járni szeretne vele, akkor érdemes megnézni a családját. Mert jártam már így, hogy azt hittem magyar a lány, közben a végén kiderült, a szülei láttán, hogy félcigány.
2012. dec. 31. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!