Mekkora az ideális Internet mérete? Azaz hány Mb/sec? Nektek mekkora netetek van?
Figyelt kérdés
Sokat nem értek a témához, de Sokallom az összeget amennyit fizetek.. és szerintem nem használom ki a netem méretét. Ezért szeretnék lefaragni belőle! Kíváncsi lennék, hogy nektek mekkora netetek van? Mi az ami még jó lenne a számomra, én csak netezgetek, weboldalak, meg valamennyit azért torrentezek is! Mi az a net méret amivel még azért eléggé jól lehet netezni, nem drága, és a torrent sem olyan nagyon lassú? Várom a válaszokat!2013. febr. 3. 19:45
11/19 anonim válasza:
itt nem csak a szolgáltatót, hanem a hálózatot is nézni kell, én ha például más helyen laknék ugyanazzal a szolgáltatóval(invitel) ugyanannyi pénzért 10Mb/s helyett 25Mb/s lehetne, itt(Dég) a max 15Mb/s máshol 150Mb/s(11.000Ft[Most digi műholdas TV-vel ennyi])
12/19 anonim válasza:
Letöltés 40 Mb/s
Feltöltés 30 Mb/s
Havidíj: 2700 Ft
15/19 benceqw1 válasza:
Hát nekem 80 megás netem van.
18/19 anonim válasza:
Jo regi kerdes de valaszolok :) eddig 10 mb volt most viszont 20 lett sose fogyott el, es kb 6000 ugy hogy ebben benne van a teve telefon internet.
19/19 anonim válasza:
300/75 30megabyte-al töltök le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!