Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell Windows 7-re...

Hogyan kell Windows 7-re internet explorer 5-öt telepíteni?

Figyelt kérdés
Mert én nem jöttem rá hogy hogyan , aki tudja írja le nekem , köszönöm.

2013. febr. 2. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy sehogy, mert az IE5 15 éve készült???
2013. febr. 2. 19:39
 2/7 A kérdező kommentje:

azt én tudom , csak ki akarom próbálni mert nincs jobb dolgom és szeretek nosztalgiázni :D

Használtam már IE testert de az nem a legjobb. Van még a multiple IE de az meg inkább XP-n működik

2013. febr. 2. 19:42
 3/7 lindmayer ***** válasza:
akkor telepítsd fel a virtualboxot, avval egy xp-t és avval az ötös explorert
2013. febr. 2. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
XP-ben IE 6 van alapból. Tehát inkább W2K-t telepíts vituális gépre (vagy W98, WinMe)
2013. febr. 2. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:

az I.Explorer v5-öt, már egyik Weboldal sem támogatja!(már a 7-et sem nagyon sok!), úgy, hogy sokra nem mégy vele.

az oldal betöltés helyett kiírja, hogy a böngésződ, már nem támogatott, frissítsd min. a v8-ra, vagy használd a Firefox, Chrome stb. egyéb böngésző legújabb verzióit.

2013. febr. 16. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

itt, táblázatba van foglalva, hogy melyik Windows verzióval kompatibilis az I.Explorer 5.

2013. febr. 16. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi értelme egy olyan böngészővel kínlódni, ami már 10 éve is szörnyen elavult volt és semmilyen mai szabványt nem visz????

Mellesleg Win98-ra tudod csak feltenni, mert a későbiekkel nem kompatibilis.

2013. febr. 16. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!