Megújult freemaillel kapcsolatos kérdés, ha értesz hozzá, segítenél?
Arról van szó, hogy van most ez a megújult felület a freemailnél, mely hasonlít a gmailhez.
Van egy olyan fül is, hogy "vissza a régi felületre".
Namármost ha nekem nem tetszik az új felület, akkor minden belépésnél át kell állítanom ezt a kapcsolót.
A kérdés az lenne, hogy hogyan lehetne azt beállítani, hogy belépésnél a régi felület jöjjön be, és ne az új?
(Mert egyik ismerősömnek a régi jön be minden belépéskor, de ő sem tudja, hogy van ez)
Előre is köszönöm a válaszodat!
én most regeltem, nekem eltárolja, mit választottam
de valószínű ez benne van az adatbázisban, és a sessionbe tölti onnan
esetleg cookie-k le vannak tiltva?
most hirtelen többet nem tudok mondani
tessék a régi:
Fájl menü > Küldés: Parancsikon az Asztalra... bal klikk és utána indíthatod onnan.
Fájl menü > Küldés: Parancsikon az Asztalra... bal klikk és utána indíthatod onnan.
Igen, ezt értem, hogy a régi felületen belépni...
De amikor belépek, tehát beírom a felhasználónevet+jelszó+enter, akkor is azt szeretném, hogy a régi felület jöjjön be, mert sajnos az új jön be akkor is, ha a régi belépő oldalon lépek be :S
Nekem először tegnap ugrott be az új. Szörnyű volt a világos hátterével. Ideig tűrtem, aztán visszaváltottam.
Érdekes, ma viszont még nem ugrott be az új, pedig már többször ki-be léptem.
Nem tudom, lehet hülyeséget mondok, de az az érzésem, hogy azért jön be nekem többnyire a régi, mert általában a könyvjelzőkbe mentett linkről hozom be az oldalt, de még ennél is többször arról a freemail-ikonról, amit ide a mozilla-címsor alá raktam egyszer régen...
Bár lehet nem ettől van, egyelőre ennek tudom be.
Hát köszönöm a válaszokat!
Ám számomra még mindig zavaros ez az egész dolog.
Megpróbáltam úgy, hogy miután beléptem és átmentem a régi felületre, elmentettem a kedvencekhez, de ha így lépek be, ismét az új felület jö be.
Számomra érthetetlen.
Persze ha valakinek van még ötlete, örömmel várom!
Szerencsére nekem ma is a régi jött be. Előző válaszoló vagyok, és ismét itt fent a kis ikonról nyitottam meg. Bár most megpróbáltam külön ablakban kézzel beírni a címet, és úgy is a régi jött.
Én igazából nem csináltam mást még azon kívül, hogy mikor egyszer átváltozott az újra, akkor ott fent rákattintottam a "visszatérés régi felületre"-lehetőségre.
Az érdekes csak az, hogy több freemail fiókom van, és mindegyiknél a régi felület jön be nekem, pedig csak egyetlen egyszer nyomtam meg eddig a "visszatérés" gombot.
Tudom, ezzel nem segítettem, csak leírtam a tapasztalataimat, hátha valaki ezekből már tudni fogja mi lehet a háttérben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!