Windows messenger és facebook-kal kapcsolatos problémám van. Mit csináljak? Lásd alább.
Figyelt kérdés
Úgy olvastam nemrég, hogy nem lesz márciustól msn program. Viszont annak idején pont, hogy az msn címemmel regisztráltam a facebook-on. De, ha ez meg fog szűnni, akkor a facebook-ra sem tudok belépni.
Tudna nekem ebben segíteni valaki, hogy megváltoztassam a facebook e-mail-t anélkül, hogy letörölném a profilomat?
Köszi előre is!
2013. jan. 12. 16:23
1/5 anonim válasza:
Fiókbeállításokban hozzáadsz egy másik címet, átállítod elsődlegesre és a régit (msn-es) törlöd.
2/5 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszönöm szépen! :)
2013. jan. 12. 16:25
3/5 anonim válasza:
A Messenger, mint csevegőkliens szűnik meg, nem a teljes Live szolgáltatás. A levelezés ugyanúgy elérhető marad.
Címet cserélni a Fiókbeállításokban tudsz, ehhez nem kell új profilt készíteni vagy a régit megszüntetni:
4/5 A kérdező kommentje:
Már át is állítottam. :)
2013. jan. 12. 16:30
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de sohasem lehet tudni. Ezért inkább megkérdeztem.
2013. jan. 12. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!