Bet365-nél van olyan hogy korlátoznak/tiltanak amennyiben többször, sokat nyerek?
Hogy mgtehetik-e vagy sem, azon lehet vitatkozni, de hogy folyamatos nyerést követően megteszik, az biztos. Ez nálam minimum a nem tisztességes kategória, habár ez őket természetesen nem érdekli.
Mielőtt bárki úgy gondolná, hogy csak kitaláltam ezt, képmentésem is van arról a levélváltásról, melyben konkrétan rákérdeztem, miért csak töredékét tudom feltenni az előzőleg lehetséges összegeknek. Itt nem tudom csatolni ezt a képet, de ha valaki kételkedik, elküldöm e-mailben.
Egy kis kivonat a levelezésből:
"A felhasználónak ajánlott összeg függ az esemény természetétől és kereskedőink a felhasználó játékának jövedelmezőségére vonatkozó megállapításától. Sajnáljuk, hogy az ajánlott összeg ez esetben kevesebb, mint amit meg szeretett volna tenni.
Üdvözlettel.
Attila T.
A bet365 csapata"
Ez nem igazán elégítette ki a kíváncsiságomat, írtam nekik:
"...levelükben szereplő "a felhasználó játékának jövedelmezősége" kifejezés sejtet valami olyat, hogy ha a játékos nyer, akkor történik korlátozás, de szeretnék konkrétat tudni, nem feltételezni valamit, ami esetleg nem valós. Úgy gondolom, egyszerű kérdést tettem fel, szeretnék rá konkrét, egyszerű választ kapni."
A válasz:
"Köszönjük levelét.
A korlátozásnak biztonsági okai vannak, sajnos további részletekkel nem tudok szolgálni.
Megértését köszönjük.
Üdvözlettel:
Péter bet365"
Számlámat nem zárták be, használhatnám, ha akarnám, tehát biztosan nem csaláson kaptak korommal vagy bármi mással.
Az más kérdés, hogy én egy olyan módszert használok, amellyel biztosan nyerek a sportfogadáson, így nem csoda, hogy szúrja a szemüket. Ha érdekel, hogyan lehet ez, tudok adni egy webcímet, de itt nem írhatom le, mert kitiltanának érte.
Kedves 'hookuszpook'!
Engem igazán érdekelne a te biztos sportfogadási módszered. :)
Eltudnád küldeni privátban nekem azt a webcímet? Vagy bármi más info is jól jön. :)
Előre is köszönöm.
Szia!
Az lenne a kérdésem,hogy kaptál-e segítséget
hookuszpook-tól a tuti nyerő taktikára vonatkozóan?
Köszönöm a választ!
Janika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!