Vélemény erről a blogról? Kevés olvasóm van ezért és nem tudom, hogy mi a baj vele. Szeretnék rajta javítani
Figyelt kérdés
Lécci ne csak egy bejegyzés alapján értékeljétek, hanem ott jobboldalt nézzetek meg még párat.
Magyar dalszövegeket teszek fel, idézeteket, tanácsokat mindenféle dologhoz. Volt, hogy e-mailben küldték mit szeretnének olvasni és feltettem. Sorozat ajánlás és könyvajánlás is volt már. Már készen van előre egy csomó bejegyzés de nem tudom, hogy van e értelme folytatnom. Én nagyon szeretem írni, és szerkesztgetni, és jól érzem közbe magam. :) Pozitív negatív vélemények jöhetnek. !!
2013. jan. 24. 17:27
1/3 anonim válasza:
A design csapnivaló, tipikus tinilány blogja, gyakorlatilag semmi nincs benne ami miatt mondjuk én újra megnézném.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi az őszinte válaszod. :)Azért remélem másoknak tetszik az is amikről írok. :)
2013. jan. 24. 17:45
3/3 TBa válasza:
A háttérképet felejtsd el....iszonyatosan zavaró. Hmm, hát igen, nem ártana valami sajátos tartalommal feltölteni, nem idézetekkel. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!