Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A mostani szabalyok szerint...

A mostani szabalyok szerint hogyan tudom javitani az aranyomat az n-core-n?

Figyelt kérdés

2013. jan. 10. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Nincs arány egyáltalán...

Nézd meg a Wikit, a legelső linken megtalálod a válaszokat.

2013. jan. 10. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
őszintén, kb sehogy, Hit n Run vagy barmit talalnak csak hgoy kidobjanak ha NEM FIZETSZ a draga tulajnak. 45TB fel és 450GB le és kidobtak.. Több éve voltam ott
2013. jan. 10. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Minek az aránnyal törődni ha nem is nézik. Ozd meg 48 óráig és szevasz. Ezért is jó annyira az az oldal.
2013. jan. 10. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem dobnak ki amiatt, mert nem fizetsz, lehetőleg ne kezdd el ezt terjeszteni minden egyes kérdésnél, akármennyire is bánt a dolog. Ha nem tartottad be a ratiofree szabályt és kidobtak az csak a te hibád.
2013. jan. 10. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
3%

2 órát? napokig seedeltem.. De ha nincs meg az arány 2 hétig kell! És brutálisan nem érdekelte őket hogy évek alatt 45000GB ment fel, hálátlan dögök!

Csak mindig az írás, ezta figyelmeztetés eltávolíthatod Prémium előfizetéssel.. bla bla bla

2013. jan. 10. 10:48
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Milyen 2 hét???

Mindannyian átérezzük a fájdalmadat, de ne terjeszd már a f@szságaidat!

1-es arányig kell seedelni, vagy 48 órát. A 48 óra seedet 2 hét alatt kell elérni egy torrenten, tehát nem kell a letöltés után folyamatosan 48 órát seedelni.

2013. jan. 10. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Én nem tudom te milyen oldalról beszélsz. Lehet valami kamu ncoren voltál. Miután letöltötted a fájlt 48 óráig kell megosztani amire van 2 heted. Ennyi a szabály amit be kell tartani. Az arányokkal a kutya se törődik.
2013. jan. 10. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:
79%

48 órát kell 2 héten belül, nem két hetet. Úgy tűnik nem is érted mit kellett csinálni.

Függetlenül a te esetedtől ne terjessz olyan dolgot ami valótlan. Feldobja a fizetés lehetőségét? Igen, ilyen a tulaj hogy bizonyos dolgokat ehhez köt. De mint lehetőség, és nem kötelezettség. A te választásod hogy betartod-e a szabályt, vagy nem és kidobatod magad vagy esetleg ráfizetsz. Az előzmények hozzád vezetnek vissza, mert rajtad múlik hogy milyen módon használtad az oldalt.

Lehet igazad van és valami hiba történt, lehet hogy mégis valahol te hibáztál és a rendszer csak az automatikus kizárást alkalmazta. Nem nézik hogy milyen régi tag vagy, hány pontod van, vagy mennyi feltöltésed. Ha valamilyen okból kifolyólag a profilodban szabálysértés történt, akkor korlátoznak vagy tiltanak.

Ott a lehetőség hogy megnézd az Aktivitás fülön az állapotot, és lásd ha valami nem jó. Ha nem jó, akkor jelezd a vezetőségnek. Ha jó, nem kellene büntetést kapnod.

De ezt már egyszer elmondták egy kérdésednél, úgyhogy inkább a többinél az offolást mellőzd, főleg ha még igazad sincs, és megtéveszted azzal a többieket.

2013. jan. 10. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!