Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehetnék híres gameplay...

Hogyan lehetnék híres gameplay-es olyan mint pl Tirexi?

Figyelt kérdés
Hogyan érhetném el ezt? És tirexi miért ilyne híres miközben nem is ebszél a videóiban ? ezt nemértem:( valaki vmi jó tanácsot?
2013. jan. 23. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Tirexi hol híres?
2013. jan. 23. 22:16
 2/8 A kérdező kommentje:
töksokan nézik + rengeteget keres..:(
2013. jan. 23. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez relatív.
2013. jan. 23. 22:22
 4/8 Gugu Gabor ***** válasza:
56%
Hiresnek híres.... Győzike is az :)
2013. jan. 23. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
gondolom mert aránylag jó videókat hoz össze. az kell csak hozzá, meg türelem, ő se úgy kezdte, hogy első videóját megnézték 10ezren 2 hét alatt...minél többen nézik, annál előrébb írja a kereső is az ő videóit szerintem.
2013. jan. 24. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
32%

a tirexi az elég kocka ember 0 szociális érzékkel. Am tök vicces nézni, ahogy a többi kis szociálisan lemaradt kocka tini őt tartja példaképnek. A tirexi a kockák kb 1%-ába tartozik, akiknek véletlenül összejött. Mert azért az elég nevetséges, hogy játszunk 5 percet egy játékkal és dől a pénz. Most nem irigykedem, mmert tök király, hogy megtalálta azt a kis piaci rést, de az inkább a véletlen műve. Mert a 600ezer forintos kis malőrje jól illusztrálja, hogy mennyire életképtelen.

Órákat képes telefonálni az eladóval meg több száz imélt váltani, és csodálkozik hogy átverik? Hát aki ennyi után se veszi észre, hogy átverik, az meg is érdemli. De különben van egy olyan sejtésem, hogy a kis gyökér tirexi-nek önmagában nagyon fontos, hogy a kocka dolgokról beszélgethessen egy emberrel. Fontosabb mint maga az üzletelés, mert ilyen erövel kimehetett volna bécsbe és bevásárol.

A blogján olvasható szövegei meg jól mutatják, hogy mennyire nem tudja kifejezni magát.

am ha még a sok kocka csatlósnak nem jutott volna eszébe, én megnéztem most a tirexi.hu domain infoit, és valami végh zoltánt ir tulajnak.

2013. jan. 26. 00:24
 7/8 5510 válasza:
61%
Tirexi egy magának való kocka ember, aki azokat osztja le, akik nem nézik a videóját. Legutóbb azon sírt, hogy folyamatosan csökken a nézettsége, és már nem keres havi 4 millliót azzal, hogy leszed egy játékot és játszik vele, majd feltölti. (jajjj, el ne higgyétek már, hogy ezzel ennyit lehet keresni...)
2013. okt. 27. 02:46
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Miért kell ilyen gyökérnek lenni?:D

Nem sírt, hogy milyen kevés a nézettsége. Miért sírna? Csak csali volt, egy indok ami miatt letilthatja Magyaro.-ról a videókat és a sok hülye leiratkozik. És így is lett. De azóta ezt gondolom már tudod...

4 milliót meg sose keresett. 2 millió nézettsége van és keres vele 300-at ha jól tudom. Ezt is azért, mert főleg külföldiek nézik. :)

2014. aug. 24. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!