Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnák az osztályban...

Hogyan tudnák az osztályban híres lenni, mert van humorom csak nem tudom kihasználni ezt az adottságomat, hogyan lehetnék jobb fej hogy többen szeressenek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Tipikus óvodás gondolkodás.

Miért akarsz "híres lenni" az osztályban? A népszerű embereknek általában sok barátjuk van, de mindez csak színjáték. A népszerű emberek az esetek 90 százalékában gerinctelenek és kétszínűek.

2012. dec. 23. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok, annyit hozzátennék még hogy:

Inkább legyél kevésbé népszerű, de őszinte és kedves, minthogy meg kelljen játszanod magad, hogy népszerű lehess.

2012. dec. 23. 14:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm igazatok van de nem rossz értelemben gondoltam...
2012. dec. 23. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem. Csak annyit akartam ezzel mondani hogy tőlem törekedhetsz a népszerűségre, csak ne válj kétszínűvé.
2012. dec. 23. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azzal váltam népszerűvé a régi sulimban, hogy olyan hobbim volt, ami másnak nem. Meg mellette állandóan kitűnő voltam.
2012. dec. 23. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Jim Carrey is úgymond híres volt az osztályában.Az órákat mindig zavarta,nem akart csendben maradni.Ezért egyszer azt mondta neki a tanárja hogy kap óra/suli után 15 percet amit szerepelhet az osztálynak.A szereplése abból állt hogy parodizálta a tanárokat/igazgatót..

esetleg valami ilyet kitalálhatsz te is .Vegyél részt iskolai műsorokban/fellépésekben.

2012. dec. 23. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!