Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Program ami előnyben részesít...

Program ami előnyben részesít azokkal szemben akik ugyan ezt a wi-fi hálózatot használják?

Figyelt kérdés
Olyan programra lenne szükségem ami az én internet igényeimet részesíti előnyben ,ha más filmet töltene le miközben én videó cheatelek (vagy bármi mást csinálok) akkor az ő letöltési sebessége lassuljon és ne engem dobjon le...
2013. jan. 21. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is ez illegális, ha nem a tied a router. Van rá megoldás, de ahhoz neked egy másik gépet kell üzemeltetned. Amely megosztja a sávszélességet.

Van rá egyébként megoldás, tehát nem kérdeztél lehetetlent,akkor is ha nincs másik géped, de ahhoz már másabb stílusú nem feltétlenül legális célokra használt programok kellenek.

De nem egyszerúbb kedves kérdező lekódolni azt a router-t?

Fogod nyitsz egy parancssori ablakot, beírod ipconfig /all. Itt megkeresed az alapértelmezett átjárót lehet pont ez lesz: 192.189.1.1 fogod beírod a böngésződbe, majd belépsz a router-be, ha még nem állítottad, akkor admin admin-al belépsz. Itt megkeresed a Wireless security-t, beállítod a Wpa2-psk-t beírsz egy jó jelszót a netnek, és volálá, egy darabig biztos nem fogja feltörni senki...

2013. jan. 21. 19:25
 2/3 A kérdező kommentje:

A legalitással nincs gond!

Az a megoldás NEM jó nekem hogy jelszót teszek a router-re vagy MAC-cím szűrést állítok be mert akkor vagy egyáltalán nem kapnak netet azok akiknek nincsenek meg a szükséges adatok vagy normálisan működik!

Tehát nekem mindenképpen a sávszélességet kellene valahogy elosztanom!

2013. jan. 22. 15:16
 3/3 A kérdező kommentje:
jah igen és csak 1 gépem van hozzá!
2013. jan. 22. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!