Miert nincs iternetem?
Figyelt kérdés
Egy ket hete duplaztuk meg az internetsebesseget itthon. Most parom geperol irok (asztali gep), innen osztja az internetet a laptopomra, esetleg neha a telora. Az o gepen egy pillanat alatt bejon minden. Nalam kijelzi, hogy van internet, mondjuk most szinte mindig alacsonyat, gyenget jelez. Tegnap kezdodott az egesz. Delelott kicsit bekapcsoltam a laptopom, tokeletesen mukodott. Delutan estefele megint bekapcsoltam, es akkor meghalt rajta az internet. Kijelezte, hogy van gyenge internet, de semmit nem akart megnyitni, meg a googlet sem. Kiprobaltam internet explorerrel is, ott se jott be. Firefoxot hasznalok. Megcsinaltam az osszes updatet. Neha felugrik jora az internet, de akkor se jon be semmi szinte. 5 perc alatt bejon a google. De ha mar beirok valamit a keresobe, akkor azzal mar nem tud mit kezdeni. Ujrainditottuk a rutert, semmi. Megneztuk, hogy atalitodott e az internet beallitas, mert tegnap eloszor egyaltalan nem eszlelte az internetet. Kiderult, hogy onalloan atnevezte magat es megvaltoztatta a belepesi kodot, beallitasokat. Sikerult visszaallitani, most mar eszleli az internetet, de nem megyek vele semmire. A hibakereseo nem leli a bajt, melyebb keresest is inditottam,semmi. Van rajta virusirto, atneztem, nincs rajta virus. Miert nincs rajta internet, ha gyakorlatilag kene. Parom is probalt valamit csinalni neki, de nem tudott. Pedig ert a szamitogepekhez, osszes havernak o javitja, allitja be. Azt mondja, hogy szerinte eleve szr a laptopom...igazabol notebook. Asus eeepc, eleg lassu alapjaraton is, de azert eddig volt rajta net. Talalkozott valaki hasonlo problemaval?2013. jan. 21. 10:28
1/3 anonim válasza:
azt írod,hogy a párod gépe ad netet a te lapidnak,
valszeg ez a baj fő oka,
wifis routerrel lehet csak netet több gépre elosztani normálisan,
2/3 A kérdező kommentje:
Hat azt nem tudom, hogy milyen a ruter, de 5 eve igy csinaljuk, es eddig mukodott. Idorol idore uj ruter kerult hasznalatra, mert az internetszolgaltato mindig adott, ha nagyobb netre valtottunk es ahhoz kellett nagyobb teljesitmenyu. Legutobb viszont nem kellett rutert valtani. Azt mondta parom, hogy az elozore visszacsereli a rutert, mert o is arra gyanakszik, hogy a ruter a hibas. Mintha o is azt mondta volna, amit te.
2013. jan. 21. 11:08
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor valoszinu csak ez lehet a baja? Erdekes, hogy legalabb egy het eltelt azota, hogy nagyobbra voltottuk a netet es most jelentkezik a problema, mert nem akkor mikor csereltuk, rogton utana? Eddig birta?
2013. jan. 21. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!