Mit csináljak ha Rendőrségi vírust kaptam és nincs wifim?
Figyelt kérdés
Help! Szóval benyeltem a rendőrségi vírust. Faintosan le lett törölve de nem lett újrarakva a gép. Nos amióta leszedtem ezt a retket azóta a gépemen se bluetooth se wifi. Routerről netezünk mindenkinek van de nekem semmi " nem található vezeték nélküli hálózat " . Ebben az a poén h most itt itthonról nyomom wifiről mivel a telefonom meg lát egy raklap jelet. Mit tudnék tenni ilyenkor? Lenovo s9e a kütyü és xp van rajta ha ez esetleg segítség.2013. jan. 19. 20:22
2/12 anonim válasza:
Hogy ne fussunk felesleges köröket a legjobb megoldás a teljes tiszta telepítés !!
Vagy egy hozzáértő barát aki megcsinálja mert igazándiból így látatlanba azt mondani hogy kattints ide aztán oda meg töröld ezt meg tiltsad az
ez hússzú folyamat
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Eredmény 0
csak a fizetős verzió ér valamit
spyboot al probáld
5/12 anonim válasza:
Semmi köze semmilyen rendőrséghez.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__3..
7/12 A kérdező kommentje:
megpróbálom a spyboot-ot,köszi.
amúgy tudom,hogy nem a rendőrség kűldi de mivel ezzel a névvel terjedt el ezért írtam ezt címnek.
2013. jan. 20. 08:02
9/12 A kérdező kommentje:
éntőlem akár C.I.A. is lehet,akkor sem lát a gépem semmiféle wifi jelet a városban sem nemhogy itthon...
2013. jan. 20. 21:37
10/12 anonim válasza:
Lenovo? Ez a speciális IBM-Lenovo szervíz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!