Google nem ajánl automatikus találatokat, miért lehet ez?
Elkezdek gépelni a keresőbe valamit, mondjuk 'fa' - ekkor ajánlania kéne alapesetben a 'facebook' 'faviccek' stb. kifejezéseket.
Kb. két hete azonban hiába kezdek el akármit írni, nem ajánl semmit.
Hogy létezik ez, illetve mi a megoldás rá?
A válaszokat előre is köszönöm!
chrome://settings/
(ez a chrome beállítások linkje)
alul a Keresés-nél az Instant funkció engedélyezése pipa
Spec. beállításokon belül találtam ilyet h 'szöveg keresése a keresett szó beírásának elkezdésétől'.
Nem volt bepipálva, bepipáltam, ez nem orvosolta a problémát.
Valamiféle vírusra gyanakszom, mivel:
rákeresek valamire, szépen kiadja a találatokat. Rákattintok valamelyikre, behozza ezt a linket: www.ihavenet.com/search=xy...
majd pár másodperc múlva a www.directagain.net-en vagyok, ahol nem engedi a Mozilla h az oldal felugró ablakot jelenítsen meg. Így felajánlja h 'oldal elhagyása' -természetesen ezt választom ---->
ekkor néhány egyéb oldalt akar behozni, de nem hoz be semmit, ki szoktam x-elni.
Kb. minden második találat megjelenítése helyett ezt az ihavenet.com-ot majd társait jeleníti meg.
Ha az ihavenet-nél nyomok egy vissza-t akkor visszakerülök a találati listához, újra megnyitva a találatot valóban megnyitja.
Ezzel a problémával egyidejűleg jelentkezett a másik problémám is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!