Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Firefoxban hogy lehet beállíta...

Firefoxban hogy lehet beállítani, hogy x ideig ne tudjak bizonyos oldalakat meglátogatni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy vizsgaidőszak van, már igazán tanulnom kéne, de sajnos kissé anime és mangafüggő vagyok. Tehát ha tartok 1 pici szünetet gondolom olvasok/megnézek vmit, de akkor azon kapom magam, hogy már órák óta a gép előtt ülök és semmit se csináltam >.< Be tudom állítani valahol a firefoxon, hogy ne tudjam azokat az oldalakat böngészni egy bizonyos időpontig (nincs feloldás se jelszóval, se semmivel), majd automatikusan újra engedélyezettek lesznek azok az oldalak?

2012. dec. 23. 20:14
 1/3 Argloss ***** válasza:

Amit te raksz fel azt ugyan olyan gyorsan meg is tudod kerülni, mintha nem is raknál fel semmit... Például ha firefoxhoz felraksz egy ProCon Latte Content Filter kiegészítőt és letiltod az ilyen oldalakat, akkor megnyitod explorerrel, mert egy kis pihenés már csak jár neked.

Ha tűzfallal tiltod le, akkor ugyan minden böngésző kilőve, de akkor is ki fogod kapcsolni, mert már rád fér egy kis pihenés. Csak ugye túl sokra fog sikerülni...

Egyetlen működő megoldás az önuralom, mert ha a netkábelt vágod át akkor meg el fogsz menni venni másikat...

2012. dec. 23. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Hatékonyan sehogy.

Inkább gyakorolj egy kis önfegyelmet. :) 10-20 perc kikapcsolódás két tétel között még jót is tesz, szóval nem a legjobb az sem, ha megvonod magadtól mindet, csak mondjuk a 10-20 perc az ne 5-6 óra legyen.

Főiskolás vagy, diplomás ember leszel, nagy gondok lesznek a munka terén, ha ennyire nem vagy képes fegyelmezni magad.

2012. dec. 23. 20:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Önfegyelmet fejlesztő gyakorlatokat tudtok mondani? X)
2012. dec. 23. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!